Dagens Notiser : @MTauto

Jag är så tacksam över att jag har Marko / MT Auto.
Under flera år, alldeles för många år, så var det INGEN som ens ville röra min #350ZRS.

Sen som tur var så fick jag tag på Marko som kunde hjälpa mig lite då och då, men det var ett väldans projekt varje gång eftersom vi först inte fick upp den på någon lift alls, och sen med den låga liften så var det fortfarande en timmes projekt att få upp den på liften, och sen så mecka utomhus…

Nu lämnar jag bilen och 5 lådor med delar, mailar honon en To-do lista och så vet jag att han löser det.

Det är SÅ skönt!

Jag har inga barn, men jag kan absolut föreställa mig att det är såhär när man har en barnvakt som man verkligen kan lita på fullt ut.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x