Bra Service : Louis Vuitton Köpenhamn

Jag får OFTA höra och läsa om hur dåligt bemötta folk blir i Louis Vuitton butiken i Stockholm, jag själv har ENBART dålig erfarenhet därifrån.
Men Köpenhamnsbutiken, och personalen där, bättre kan man omöjligt bli bemött och behandlad.

Så som folk skryter om de blir bemötta och bjudna på Champagne och grejer när de köper en Ferrari eller en väldigt dyr klocka, så har jag det varje gång jag besöker Louis Vuitton Köpenhamn.
Men utan att gå in på detaljer så är där en annan tjänst som jag har använt mig av flera gånger under många år som gör deras service helt oslagbar, därför köper jag helst allt via Köpenhamnsbutiken eller inte alls, någon enstaka gång ifrån någon annan butik och någon enstaka gång online, men jag anstränger mig hellre för att köpa ifrån Köpenhamnsbutiken just för att “ge tillbaka” för all goda service de har gett mig i alla år.

Tack ännu en gång för en ypperligt enormt bra och PERSONLIG service!


 

#Thankful #HappyToBeV.I.P

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.