Unboxing & Review : Panasonic ER-SB60 Beard trimmer

Den är bra.
Jag gillar den, kanske främst för att jag är väldigt missnöjd med Braun BT7220 som jag nyss också köpt.
Så Panasonic ER-SB60 är bättre än den, men också dyrare.
Den känns bättre, lite mer premium, den är lätt och skön att hålla i handen.

Men det medföljer nästan inga tillbehör, med Braun så får man en massa tillbehör, munstycken och rakhyvel.
Men ER-SB60 skär/klipper absolut bättre, det är det viktigaste.

Den duger även till att raka huvudet.
Den är lite tystare än andra trimmers. Men, den är inte ”One stroke good”, Du får dra flera gånger över samma skäggstrån för att den ska klippa allt du vill. Vilket kanske är bra för de som inte är vana att trimma skägget själv, men för mig så är det bara irriterande.
Jag har en 5 år gammal Remington som är bättre, starkare, vassare, bredare, bättre för att raka huvudet och absolut ”One stroke good”, men den är tyngre, låter mer och är inte lika skön att hålla i handen. Så slutsatsen är att jag kan rekommendera Panasonic ER-SB60, men främst i brist på något annat bättre nytt. Och sen så tycker jag att den borde vara billigare.

 

UPDATE

Den blir rätt varm, bladet bara alltså.
Och det går rätt snabbt.
Jag tycker att den är obehagligt varm att använda runt läpparna.

(Visited 111 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x