Till Salu : Delar till Honda Civic (1995 – 2001)

För en massa år sedan så var detta min vinterbil

Och oavsett hur trevlig den bilen var, så är det nog dags för mig att sälja alla delarna jag har liggandes till den.

Jag VET att delarna passar till en Honda Civic 3-dörrar 1.5 Manuell, 114hk, 1999

Sen får Honda ägarna själva avgöra om delarna passar din bil eller inte.
Och helst så ser jag att jag får sålt allt samtidigt, så ge mig ett bud.

** Vinge

** Komplett avgassystem från motorn och bak med fullt fungerande kattar

** Eagle R1 Sidokjolar

** Baklyktor

** Sidospeglar


** Sidoblinkers

** Komplett insug

** H&R Sänkningssats

Dålig Service : UPS

Jepp, igen, VARJE GÅNG!

Idag skulle jag få ett paket ifrån Nike, men eftersom de alltid påstår att jag inte är hemma den dagen paketet ska levereras, trots att jag är det, så ändrade jag så att de lämnade paketet till ett ombud då när jag fick alternativet att göra det.

Och vad händer då tror ni?
Då påstår de att det inte gick att lämna där i heller!!


Det är ju bara skrattretande!

Så jag ringer till dem, som vanligt, gör ännu en anmälan trots att ingen återkopplar till mig.

Och efter nästan 10 minuter med henne i telefon där jag kommer med flera olika alternativ, antingen så kan ge lämna paketet där hos ombudet, eftersom det ABSOLUT SKA GÅ att lämna det där, det är en arab-livs som alltid har öppet.


Eller så kör de hem till mig, jag är hemma och bor väldigt nära, eller så kör jag och möter upp chauffören och tar mitt paket.

Nej, inget av detta gick, för att de vet inte vart föraren är ( i lilla Malmö) och de kan inte nå Chauffören, men konstigt nog så frågar de mig om jag vill att chauffören ringer till mig innan han kommer och lämnar paketet till mig I MORGON!

Så det är precis som vanligt, de har mitt paket på bilen men ORKAR inte lämna det, så de påstår att det inte GICK att lämna.

Så jävla dåligt UPS!
Varje gång är det samma sak!

Dagens Notiser

I väldigt många år så är det VÄLDIGT MÅNGA (alla?) som har klagat på att jag är stel/torr/tråkig/upplevs som sur osv osv via text, dvs via messenger och SMS då.

Detta är antagligen för att jag skriver korrekt, jag använder skiljetecken där man ska och jag använder inte utropstecken i onödan, likaså med smileys, jag tvingar fram en klassisk vanlig smiley ibland bara för att vara extra tydlig med att jag inte är sur.

Jag har gjort vad jag kan säkert de senaste 5+ åren för att inte upplevas som sur via text bara för att jag skriver på korrekt svenska.
Personligen så föredrar jag röstmeddelanden eftersom jag anser att väldigt mycket utav det som man vill förmedla går bort via text eftersom man inte hör betoningar, tonläge osv via text, men folk tar röstmeddelanden som intrång på deras privatliv konstigt nog, det uppskattas inte alls, mycket tydligt.

Så då är där bara en lösning.

Till alla er som tycker att jag är torr, stel, tråkig osv osv via text.

Skriv inte till mig.