Dagens Notiser

I väldigt många år så är det VÄLDIGT MÅNGA (alla?) som har klagat på att jag är stel/torr/tråkig/upplevs som sur osv osv via text, dvs via messenger och SMS då.

Detta är antagligen för att jag skriver korrekt, jag använder skiljetecken där man ska och jag använder inte utropstecken i onödan, likaså med smileys, jag tvingar fram en klassisk vanlig smiley ibland bara för att vara extra tydlig med att jag inte är sur.

Jag har gjort vad jag kan säkert de senaste 5+ åren för att inte upplevas som sur via text bara för att jag skriver på korrekt svenska.
Personligen så föredrar jag röstmeddelanden eftersom jag anser att väldigt mycket utav det som man vill förmedla går bort via text eftersom man inte hör betoningar, tonläge osv via text, men folk tar röstmeddelanden som intrång på deras privatliv konstigt nog, det uppskattas inte alls, mycket tydligt.

Så då är där bara en lösning.

Till alla er som tycker att jag är torr, stel, tråkig osv osv via text.

Skriv inte till mig.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.