Dålig Service : UPS

Jepp, igen, VARJE GÅNG!

Idag skulle jag få ett paket ifrån Nike, men eftersom de alltid påstår att jag inte är hemma den dagen paketet ska levereras, trots att jag är det, så ändrade jag så att de lämnade paketet till ett ombud då när jag fick alternativet att göra det.

Och vad händer då tror ni?
Då påstår de att det inte gick att lämna där i heller!!


Det är ju bara skrattretande!

Så jag ringer till dem, som vanligt, gör ännu en anmälan trots att ingen återkopplar till mig.

Och efter nästan 10 minuter med henne i telefon där jag kommer med flera olika alternativ, antingen så kan ge lämna paketet där hos ombudet, eftersom det ABSOLUT SKA GÅ att lämna det där, det är en arab-livs som alltid har öppet.


Eller så kör de hem till mig, jag är hemma och bor väldigt nära, eller så kör jag och möter upp chauffören och tar mitt paket.

Nej, inget av detta gick, för att de vet inte vart föraren är ( i lilla Malmö) och de kan inte nå Chauffören, men konstigt nog så frågar de mig om jag vill att chauffören ringer till mig innan han kommer och lämnar paketet till mig I MORGON!

Så det är precis som vanligt, de har mitt paket på bilen men ORKAR inte lämna det, så de påstår att det inte GICK att lämna.

Så jävla dåligt UPS!
Varje gång är det samma sak!

(Visited 70 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.