Dålig Service : UPS

JÄVLA IDIOTER HOS UPS!!!

Som ni läste igår så påstod de att paketet inte gick att lämna hos mitt ombud, där det alltid är öppet, och att de skulle lämna paketet hos mig idag istället, och ringa innan de kom.

Dålig Service : UPS

Idag får jag en notis om att paketet är lämnat HOS OMBUDET!


Och INGEN har ringt mig!

Så jag ringer förbannad som fan till UPS för att göra ÄNNU en anmälan som de ALDRIG följer upp ändå!

Killen som svarar på kundsupport påstår att de har försökt lämna paketet till mig både igår och idag, trots att det inte står något om det alls på deras egna spårning på deras egna hemsida, och precis som vanligt så är det ren jävla bullshit eftersom jag är hemma och väntar på mitt paket!!!!

 

Åter igen så säger jag till dem att jag ABSOLUT INTE vill hämta mina paket i det där jävla ghettoområdet i den där Arab-livs där de inte orkar leta upp mina paket eller prata svenska!


Jag klagade på detta för ett bra tag sedan och efter det så har min ICA Nära blivit ett UPS ombud, där jag har hämtat flera UPS paket det senaste halvåret.
När jag frågar killen i telefon om varför mitt paket inte hamnade där så säger han att det annars närmsta UPS Ombudet ifrån mig är ICA i Lomma.

Han menar alltså på fullaste jävla allvar att det näst närmsta UPS ombudet för mig som bor i MALMÖ är i Lomma som ligger 25 minuter ifrån mig!??!

När jag själv söker på deras egna hemsida om UPS platser för att hämta paket så får jag upp 26 alternativ som är närmst mitt postnummer, där denna ICA i Lomma inte ens är med bland de 26 närmsta alternativen!!!!

VILKA JÄVLA IDIOTER DE ÄR PÅ UPS!!!!!!!!

Jag hoppas verkligen att någon hos UPS läser detta!!

Det är alltså sån här idioti VARJE GÅNG de ska lämna ett paket till mig!!!

Dålig Service : UPS / Best Transport

Dålig Service : UPS / Best Transport

Dålig Service : UPS

Dålig Service : UPS

Dålig Service : UPS

Dålig Service : UPS

Dålig Service : UPS / Best Transport

Dålig Service : UPS Kundtjänst

Dålig Service : UPS

Bra/Dålig Service : UPS

Dålig Service : HATAR UPS!!!!!

Dålig Service : UPS

Dålig Service : ALLA!

Osv osv osv osv!!!!

Jag har ännu fler inlägg om deras dåliga service, och jag har VERKLIGEN inte orkar skriva om varenda en gång de har tabbat sig.
Likadant så har jag inte orkat ringa till dem och klaga varje gång, men jag har ändå ringt och gjort en officiell anmälan säkert 15 gånger, och INGEN ÅTERKOPPLAR TILL MIG!!!

(Visited 102 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.