Dålig Service : Moderna Försäkringar

Idag så ringde en ifrån Moderna Försäkringar till mig, och körde ett riktigt fult falskspel.

Först så ville han påstå att jag hade tecknat försäkring på ett annat bolag från och med den 1 September, vilket jag absolut inte har gjort.

Sen kom det ju fram att de inte vill ha mig som kund för att min bil inte är original.
GT86an menade han då.

Jag frågade honom vad han hade för uppgifter om min bil, och det hade han ju inga mer än att min bil är “för utrustad” för deras helförsäkring.

När jag ställde honom mot väggen och sa att jag tror helt enkelt att de inte vill ha mig som kund, så var hans svar “Jag förstår din frustration” (den töntiga jävla responsen som alla säljare lär sig att svara på allt) och “Jag ville bara meddela dig så du vet”

Så jag frågade honom rakt ut igen, om det är så att de inte vill ha mig som kund, och då svarar han undvikande igen att det vore bättre om jag försäkrade mina bilar hos ett annat försäkringsbolag.

 

Allt detta för att en jävla idiot körde på min bil när den stod parkerad, Precis samma sak med Corvetten!

(Visited 248 times, 1 visits today)

2 svar på ”Dålig Service : Moderna Försäkringar”

  1. Men med tanke på att du va kund hos dom vid krocken så hjälper dom väl dig?!
    Försäkringsbolaget som har kvinnan, som körde på dig, som kund borde ju ringa upp henne och säga det dom sa till dig istället kan man tycka. Bort med dåliga jävla förare istället så kvittar det om en bil är modifierad. Sen är det väl hennes försäkringsbolag som ska ersätta dig??

  2. Ja den biten ska fixas, det är hennes bolag som står för det, så därför är det ännu mer fult av Moderna Försäkringar att de inte vill ha mig som kund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.