Dålig Service : Willcox Corvette

Åh vad detta stör mig så mycket!

Min #JDMCorvette bara står och förfaller i väntan på att den ska lackeras IGEN och gummilisten som de klippte där bak ska bytas igen.

House of Paint som ska lacka bilen denna gången ville vänta med att göra det tills de har gummilisten också, som Bilskadecentralen i Vellinge ska stå för.
Okej, det förstår jag, dumt att behöva lämna in bilen ytterligare två gånger.

Jag beställde gummilisten så fort jag fick bekräftat klartecken av Bilskadecentralen om att de står för den nya listen, säg att detta var runt den 20 Augusti cirka.

Den 24 Augusti så fick jag ett bekräftelsemail om att ordern var mottagen och pengarna var dragna.
Där var inget trackingnummer eftersom jag tog det billigare fraktalternativet, eftersom jag inte ville att det skulle kosta Bilskadecentralen onödigt mycket, även om jag vill ha bilen fixad så fort som möjligt.
Men det stod iallafall att det skulle ta 10-13 dagar.

Jag ringer till House of Paint och säger detta, för att boka in bilen, men de säger att det är bättre att jag hör av mig när sakerna är hemma hos mig, okej, fine.

Tur det nu i efterhand.

Från den 15 September fram tills igår så har jag mailat Willcox Corvette 7 gånger och försökt ringa dem två gånger, för att få veta vart mina saker tar vägen, utan att ha fått någon respons förutom autoreplys om att de ska svara inom två dagar.

Igår till sist, efter jag har skrivit till dem precis överallt där jag kunde, så svarade de mig.

”I’m waiting on the weather strips to come in.
 They were on a short back order, but will be here Friday or
Monday because they are back in stock. I will email you the tracking ASAP.”

 

WTF!?
Det är inte okej!

Ja jag förstår att de är restade, dessa dyrare gummilister är de absolut bästa och de enda formanpassade i hörnen, så de är väldigt populära.
MEN svara på mina mail!!! Säg att de är restade när jag lägger ordern!!!

Nu har det gått ÄNNU en månad och bilen bara står!!