Nattens Film : The Italian Job.

Igår trots att jag mest av allt behövde sömn mer än något annat så såg jag ”The Italian Job”.

Och nej då menar jag varken filmen från 69 med Michael Caine eller den från 03 med Jason Statham.

Jag menar givetvis den efterlängtade (Ja ok det är fel att kalla det för en film) DVD´n (Eller DVD eftersom jag laddade ner den) med Jeremy Clarkson.

Igår när jag kunde avslöja datumet för premiären av den kommande säsongen utav Top Gear så nämnde jag åter igen att vi har årets utgåva av Clarkson´s DVD att se fram emot också.

Och vips som en besvarad önskan så fanns plötsligt den att ladda ner samma dag!

Detta har vi sett fram emot!

Så jag la mej i sängen för att avnjuta denna bilpornografi.

Det börjar med att vi får följa en välljudande bil längst en landsväg (Alfa 8C? SLS AMG? Maserati?).

Så det är full fart direkt alltså.

Men sen blev det lite tråkigt.. Nästan såpass tråkigt att jag nästan glömde vad jag mest sett fram emot att få se på denna ”DVD”.

Han Provkör nya Camaron, Som han tycker är föråldrad precis som alla andra jänke bilar.

Och sen följer provkörningar av dom vanliga drömbilarna.

Visst.. Det är mycket trevliga bilar, Men jag personligen är mycket mätt på Porsche GT3, Ferrari 458 och Lamborghini Gallardo…

Trevliga bilar.. Låter gott.. Men komman.. Detta har vi redan sett så många gånger i alla möjliga motorprogram.

Men varför Jeremy tvunget ska dra upp dessa bilar igen har sin poäng..

Han kan nu äntligen erkänna att han inte bara slutat hata Porsche… För det vet vi alla att han har alltid tyckt att ALLT, Ja bokstavligen ALLT med Porsche har bara varit fel och bakvänt.

Men nu har han mognat till som han själv säger.. Och kan t.o.m erkänna att han tycker om (Lite mer än tycker om) den nya, mjukare men absolut inte snällare Porsche GT3..

Och i samma veva så erkänner han att hans långvariga kärleksförhållande med vad han har ansett varit guds gåva till människorna har fallit till plats nr 2 i hans hjärta.

Och att Ferrari som varumärke har blivit så extremt hypat!

Och sen så drar han även in Lamborghini i denna rätt av italienska fullblod, Och en ordentlig provkörning av 599 GTO… Som gjorde att den numera inte är min favorit-Ferrari längre… (Men nr 2 iallafall).

Och här vid detta laget när det gått ca 40 min in på ”filmen” så är jag redo att räcka upp mitt ”Jag är besviken” kort ännu en gång och istället vända mej om för att försöka sova…..

Men här.. Precis i detta ögonblick med fingret på den röda knappen på fjärrkontrollen så kommer det som jag har väntat på sen jag för första gången såg trailern till denna DVD.

Plötsligt blev allt mycket vackrare.. Och jag menar detta bokstavligen, Dom måste ha använt sej utan andra kameror, Annan teknik, ja nått annorlunda när dom filmade detta segment..

Jag talar givetvis om provkörningen utan Pagani Zonda R.. Guds egna hantverk… Nått som han aldrig skulle ge bort som gåva, Utan bara låter oss vanliga dödliga få ta del utav.. Ev låna..

Mina ögon och öron har aldrig varit mer öppnade… Jag tror å fullaste allvar att jag inte ens blinkade en enda gång under denna delen…

Efter ha sett denna bit två gånger i rad så tänkte jag gå upp och sätta mej vid datorn för att lägga upp denna del på youtube så jag kunde visa er läsare detta..

Trots vetenskapen om att detta klipp utan rättigheter ifrån Top Gear skulle raderas ögonblickligen och likaså jag och hela mitt konto från Youtube….

Men så direkt efter detta magiska ögonblick (Och jag trodde att Tiff Needells provkörning var det ultimata njutnings och rusningsmedlet) så tog Jeremy Fram Ariel Atom V8

Och där efter SLS SMG

Och även om vi kan tycka att vi också är mätta på denna väldigt flashiga Mercedes, Jag älskar bilen, Från att ha varit besviken på den.. Men never mind, Många där ute kanske tycker att det bara är ännu en skrytig Merca och att vi också fått se en massa massa provkörningar och artiklar om den..

Men denna DVD gav mej en bättre inblick på alla dessa 3 bilar än jag haft tidigare..

Trots att jag redan har Zonda R som min absoluta drömbil och dom andra två som två väldigt önskvärda bilar att få äga eller iallafall köra, Så.. Nu efter denna presentation som bara Jeremy Clarkson kan ge… Så värdesätter jag nog dessa 3 bilar mer än luft, vatten och mat…

Här i detta ögonblick då man får se en tårögd Jeremy vid platsen där Ayrton Senna gick bort så bestämde jag mej för att jag inte ska vara så taskig mot er läsare och ge er ett jävla youtube klipp..

Ladda ner det.. Eller allra helst köp den på Blueray..

Och gör er själva en tjänst..

Sätt på denna film (ja nu får jag kalla den för en film) på er stora fullHD TV, Höj ljudet på er anläggning..

Och upplev en njutning som aldrig förr…

Även om ni inte kommer köpa den, Och istället tänker ladda ner den.. Så ska ni ALDRIG nöja er med Youtube kvalitet….

Jag har älskat alla Zonda genom tiderna.. Och finner inga ord för mina känslor för Zonda R, Utan att nästan vanhelga Gud…

Men det har varit rena rama fjortisförälskelsen jämfört med vad jag känner nu efter denna provkörning…

Nån som vill komma och se om det hela med mej? igen och igen.. och igen….. ?

(Visited 42 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x