ÄNTLIGEN en vettig lösning!

Jag har länge haft ett stort problem med förvaringen av mina skor.

Jag är har ju såpass många skor så dom inte kan stå på golvet någonstans ,och jag är ju såpass noga och rädd om dom så dom kan ju inte slängas på hög eller liknande i heller.

Efter ha prövat flera olika IKEA lösningar som t.e.x skoskåp och hängande skohyllor så har jag inte hittat något bättre sätt att förvara dom i än i sina skokartonger.

Det tar lagom mycket plats liksom. Då är ju problemet med att hitta rätt skor när man letar.

Då har jag än en gång vänt mej till IKEA och liknande för att se om dom har några lämpliga plastlådor att stapla på varandra där man kan se sina skor igenom.

Men problemet har hela tiden varit detsamma. Om det så var skåp eller lådor så funkar det helt enkelt inte med mina stora 46-47or…

Så skokartongslösningen har det fått bli..

Så hur ska man då ha koll på vilka skor som ligger i vilken låda?

I brist på en polaroid kamera så har jag skrivit på lådorna helt enkelt vilka skor dom innehåller..

Men… för det första.. så är det inte alltid att skorna hamnar i samma låda igen alltid.. Och för det andra så börjar mina ”labels” bli för långa..

När man har 4 vita Adidas skor så börjar det bli lite svårt att hålla reda på just vilka vita Adidas som är i den lådan..Så numera kan du hitta kartonger där det står ” Vita Adidas krokodil Norge”. Det säger inte en utomstående ett skit men jag har iallafall LITE mer koll på vilka skor det handlar om.

Men som sagt.. inte alltid skorna hamnar i sin rätta skolåda igen efter man använt dom. och i jakt på rätt skor i fel kartong så har jag många gånger råkat få den där kartongstaplen över mej …

Inte så värst kul när man har bråttom iväg.

Så nu då har det äntligen kommit plastlådor i vad som verkar vara en vettig storlek och ventilationshål. ( Skor måste alltid se rena ut OCH lukta gott!)

Visst det låter inte så snyggt , Men har man rena och snygga skor så är det ju fan så mycket snyggare än att ha en massa skokartonger i olika färger staplade på varandra.

Då har vi fått nått som kallas Hupbox ,Jag skulle kunna önska att dom kunde varit lite lite större men givetvis så är en skokartongsstorlek det lämpligaste storleken att tillverka dom i.Problemet är bara… lådorna kostar 57 dollar styck… sen plus frakt till Sverige…

Och det ca 40 par skor så blir det många lådor och stort paket som ska fraktas….så räkna nästan 450kr per låda…. inte så vettig lösning ändå kanske…

(Visited 354 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x