Unboxing : ATUMTEK 12″ Selfie Ring Light with 63″ Extendable Tripod Stand

Ni köper dem här för 550 kr

https://amzn.to/3UjcrcQ

 

  • 🏆 【Justerbar färgtemperatur】Ringljuset från ATUMTEK erbjuder tre justerbara färgtemperaturalternativ (kallt vitt, varmt gult och dagsljus) i intervallet 2 700 till 7 000 K samt 10 ljusstyrkenivåer för varje läge från 500 till 800 lumen, så att du kan välja den perfekta belysningen för din hudton och önskad stämning. Hjälper till att eliminera skuggor och framhäva ansiktsdragen.
  • 🏆 【Stort ringljus med justerbar ljusstyrka】ATUMTEK 12-tums självlysande ljus har justerbara inställningar för ljusstyrka, så att du kan välja den perfekta ljusstyrkan för dina behov.
  • 🏆【Justerbart och stabilt stativ】Enkel och lätt att installera, uppdatering 2023, förstärkt och brett stativ av högkomprimerad aluminium. Det stabila stativet kan förlängas från 17 tum till 63 tum och justeras till valfri höjd efter behov. Den är tillräckligt kort för att stå på ett skrivbord, men ändå tillräckligt hög för din längd. Den hjälper till att hålla ljuset stabilt och på plats medan du gör selfies.
  • 🏆【Lång batteritid】Ringlampan har 160 premiumpärlor. LED-lampan i sig kan strömförsörjas med ström från alla USB-källor med 5 V-2 A som bärbar dator, powerbank, stationär dator, väggladdare etc. Du kan njuta av LED-ringlampan när som helst.
  • 🏆【Utrustad med trådlös fjärrutlösare】För tillfällig eller resefotografering samt utomhusfotografering kan du spela in fantastiska selfies, med fjärrutlösningsfunktionen, utan att be främlingar om hjälp. Anslut till din enhet på avstånd på upp till 30 meter och ta det perfekta fotot med selfie-ringljuset. Kompatibel med de flesta enheter med Android 4.2 och högre, iOS 6.0 och senare.
Ring Light
Ring Light

Ring Light

Ring Light

Ring Light

Ring Light

Ring Light

Ring Light

Ring Light
(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x