Dagens Notiser : Custom Motor Show 2024 Intervjuer

** Jag kollar fortfarande på en massa intervjuer från andra =) Det har nog aldrig laddats upp så många ”Elmia-videos” som i år =)

Men,  jag blir snabbt trött på ett ständigt tjatande ifrån ”alla” (jag har inte sett ALLA nej) som gör intervjuer,  det kanske är/ses som en ”åldersgrej”, men det tror jag inte, för att jag har alltid ogillat dessa frågor och detta tjat och nästan krav på/om motormodifieringar och trim… och fråga om värde…

1: Vad har det för betydelse på en bil som TYDLIGT är byggd för att vara snygg främst?

2: Ni vet att en trimmad bil är det absolut mest olagliga i Sverige?

3: Ni vet att för alla ”normala” så är det totalt omöjligt att få en bil godkänd av bilbesiktning vid minsta lilla modifiering?

4: Ni vet väl att försäkringsbolag ser din bil som värd 0 kr om du har trimmat den?

5: Vad har det för betydelse vad folk säger när vi VET att 99,99% ljuger om sina trim och effektökningar osv osv och när INGEN visar EGNA Dynopapper på detta??

6: Och alla ni som bor i en håla stor nog för att innehålla Poliser vet väl att bilar som ”sticker ut” blir stoppade hela tiden?
Och att det finns någon som kallas för ”Flygande besiktning”?

7: I landet som förr var främst känt för ”Jantelagen” där man ville undvika nämna siffror för att undvika avundsjuka, idag är vi landet ”Fritt fram för brottslingar” och allt som har det minsta lilla värde är stöldbegärligt.

Så ja, det är väl tydligt att 99,99% av alla youtubers siktar in sig på att underhålla fjortisar som har noll koll, och att siffror om effekt eller värde helt tagna från luften låter jätteimponerande,  men ni som gör dessa videos med intervjuer, med vetskap om allt eller någon av de 7 punkter ovan, tror ni att någon VETTIG skulle erkänna något på en officiell video som kommer att ses av vem som helst!?

Och ja, folk blir bokstavligen irriterad besvikna när jag säger att mina bilar har original-effekt eller mindre, men jag står fast vid det =)
Och jag är väldigt glad för att säga att min roliga vinterbil har 197 hk =)

(Visited 18 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x