Dålig Service : HSB Lindeborg

** HSB går i vinst, med VÄLDIGT mycket.
Vår förening går i vinst, och ändå så höjer de våra avgifter.

På förra årets årsmöte så kom det fram att våra garageplatser har hyrts ut till folk som inte ens bor här.
Jag fick igår en räkning för min ena parkering som de tydligen har glömt ta betalat för sedan i Juli månad förra året.

Så ja, de har inte särskilt bra koll här.
Jag betalade räkningen såklart och passade på att IGEN fråga om jag får hyra iallafall en till garageplats, så länge tills någon annan behöver den, och jag skulle vilja ha den lediga parkeringsplatsen bredvid min ena plats så att jag kan ställa två bilar över 3 platser.

Men då är det såhär löjligt, fortfarande, att föreningen som går i vinst men ändå höjer våra avgifter, hellre låter garage och parkeringsplatser så tomma och att ingen betalar för dem än att jag ska ha ”fler än tillåtet” och betala för dem tills någon annan behöver dem.

** Ja jag har haft problem med SwiftKey appen sedan igår så det stör mig jättemycket att det står ”behöv” iställer för ”behov”.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John A

Blir galen på sånt där. Man följer reglerna slaviskt, utan att tänka, även om det hade blivit bättre för föreningen och för dig. Sånt där får mig att koka.

John A

Ja, det är också typiskt. Att det alltid är någon annan som är ansvarig.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x