Dagens Notiser : Nike Säljer inte skor i större storlekar än 45 längre

Jag har gnällt om detta länge för att jag har misstänkt att det var såhär att Nike Europa inte säljer skor i större storlekar än 45 längre, igen..
För att jag har tyckt att det är extremt konstigt att ENDAST 46 och uppåt har sålts slut direkt, på skor där alla andra storlekarna är iskalla och hamnar på REA..

Och nu får vi det bekräftat att det stämmer.

OBS! Detta är inga GS eller WMNS skor, utan ”herrskor”

Det blir bara tråkigare och tråkigare att vara ett ”sneakerhead”..

Bra Service : Fashion Showroom Malmö

Jag har redan tipsat om Fashion Showroom här i bloggen, och personligen till folk i MÅNGA år, främst pga bra och trevlig service av Patric, men det Fashion Showroom är mest känt för är det minst sagt stora utbudet och bra priser.

T.e.x så har han minst 250 helt olika par modeller av skor….
Minst..
Så att kunna gå in i en butik i Malmö där du kan välja mellan hundratals olika skor och kostymer (beroende på storlek såklart) och bli bemött av en ägare som har full koll på precis allt, det är verkligen imponerande.

Men det som gör att jag rekommenderar Fashion Showroom igen är pga något som känns så sjukt att ge beröm för, du kan betala med kontanta pengar där…

Ja det är tyvärr så ofattbart sällsynt att kunna betala med kontanter idag så NÄR man väl kan det så ska det verkligen uppmärksammas tycker jag.

Så cred till Patric och Fashion Showroom för flera saker, och nu för ännu en sak.

https://www.fashionshowroom.se/

 

 

Fashion Showroom ligger vid Tingsrätten i Malmö på Kyrkogatan 1, 211 22 Malmö

Absolut värt ett besök och sakerna han säljer är värt pengarna.