Dagens Notiser : Circle K App – mobilbetalning

** Jag tankar främst på Circle K för att det är en av få bensinmackar i Malmö med 98 Oktan bensin.
Och jag gillar faktiskt deras app, när den funkar iallafall.

Tanken är att du ska köra in på bensionstationen och ställa dig vid en pump, en kamera ska känna igen ditt regnr och automatiskt sätta igång pumpen så att du direkt kan börja tanka, och sen så drar pengarna från ditt konto direkt.

Ja det är ännu ett sätt för att slippa personal och för att hindra oss från att använda kontanter, men det tar MINST 5 gånger längre tid att tanka när jag använder kontanter (eftersom jag alltid fyller tanken och inte tankar för en viss summa).

Så ja, jag gillar Circle K appen, när den funkar..
Oftast så känner den inte igen mitt regnr och jag får själv aktivera pumpen via appen.

Men…
Så har det hänt nu ett par gånger att jag får en notis om att min bil är vid pumpen redo att tankas, när min bil absolut inte är på bensinmacken..

Och ja det har hänt ett par gånger att jag av nyfikenhet  automatiskt har tryckt på notisen och öppnat appen, som då automatiskt sätter igång pumpen, och sen dras det pengar från mitt konto..

Så det gillar jag ju inte alls!

Är det fler Circle K App användare som har stött på detta?

Så nu funderar jag på om jag ska ta bort mina reg-nr från appen och stänga av det där med att automatiskt känna igen mina bilar, men då kan jag ju lika gärna gå tillbaka till att bara betala med kort eller blippa med telefonen…

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x