Dagens Notiser

** Åter igen, jag är alltid ärlig, öppen som en bok, har inget att dölja eller som jag skäms över.

Detta ämnet kom upp på Facebook igen häromdagen där en läsare tyckte att det var jättefel av mig att dela Dumpen.se inlägg

 

 

Han frågade om jag hade delat en bild som han hade skapat själv, jag missförstod detta och trodde att han undrade om jag hade delat en bild på mig själv, typ.
Och där svarade jag då att det är OFTA folk skapar falska rykten om mig, och så har det alltid varit, jag minns när jag var liten, 7-8 år, och en rasistkärring sa till mina föräldrar att jag hade hotat hennes son med kniv, ni som bodde på Vårsången/Lindängen på 80-90-talet minns nog denna Ku Kux Klan Kärring som brände kors osv?

Viket som, så sedan jag var liten så har folk skapat falska rykten om mig, och jag har helt enkelt aldrig brytt mig, jag känner mig själv bäst själv, om du väljer att tro på vad någon som inte ens känner mig säger istället för att fråga mig, eller gå efter hur jag behandlar dig, ja då är det din förlust helt enkelt.
Jag kan verkligen verkligen inte lägga hela mitt liv på att försvara mig mot folks hjärnspöken, avundsjuka och skrik efter uppmärksamhet.

Nu hittar jag inte det inlägget där jag visade att jag hängdes ut med en gammal bild av någon ”anonym” i en tjejgrupp på Facebook, av någon ”anonym” som påstod att hon dejtade mig, och där flera andra ”anonyma” svarade att jag var ”röd flagga” osv osv, jag är helt säker på att jag delade det här i bloggen.

Vilket som så dök denna tråd upp IGEN ett år senare, där en tjej på min Facebook som jag har NOLL kontakt med, där vi aldrig har gillat varandras bilder eller något, hon säger att någon ”anonym” kontaktade henne för att varna henne om mig..
Där denna ”anonyma tjej” skickade bilder där något retard hade tagit bilder på en telefon, på denna Facebooktråd…

Så alltså någon ”anonym” som inte vet hur man tar skärmbilder på en smartphone, utan tar bilder med sin telefon på sin ”anonyma väns” telefon, och sen skickar dessa bilder till en tjej som är helt främmande för dem, för att varna henne för en kille som hon inte har någon som helst synlig kontakt med..

Och dessa bilder vet jag inte hur gamla de var när jag fick se dem, och där så var tråden redan 29 veckor gammal… och ändå sprids det runt fortfarande.

I det blogginlägget så visade jag er att jag kontaktade två Admins av gruppen, där den ena ignorerade mig och den andra förstod att jag hade rätt men fick inte ta bort något utan de andra två admins godkännande…. Så funkar dessa tjejgrupper…

Och lika roligt var att de tjejer som försvarade mig (det var ändå 4-5 st) påstod att jag hade dejtat dem osv osv osv, och jag har INGEN aning om vilka dessa icke anonyma tjejer var, och den enda tjejen som jag vet vem det är, som skrev snälla saker men påstod att jag trodde det ”skulle bli seriöst mellan oss”… det är min goda väns ex….

Jag måste hitta det inlägget..

Men vilket som, det är hela min poäng att jag döljer inget och skäms verkligen inte över mig själv, och är helt enkelt van att folk försöker smutskasta mitt rykte, av någon anledning.
Det är nog främsta skälet till att jag INTE blir politiker.

Jag kan visa fler roliga exempel

Här har vi en tjej som jag träffade kanske 2 gånger för flera år sedan, som sen försvann spårlöst efter hon lånade pengar av mig.

Nu hittade jag ett nytt Facebookkonto med henne så jag skrev till henne och undrade vart hon försvann, och får då detta svaret

Och det är precis som jag skriver där

1: Hon bodde inte i Malmö
2: Vi har absolut inga gemensamma kompisar
3: Jag är HELT säker på att hon inte har pratat med pensionärerna här på mitt område, och jag är HELT säker på att de inte har något dåligt att säga om mig.
4: Jag ser ingen som helst poäng med att hon ens skulle fråga runt om mig eller prata om mig.

Så ja, detta är helt enkelt en patetisk människa som blåste mig på pengar, och som sen hittar på lögner där hon vill smutskasta mig för att hon ska se mindre dålig ut..

Dagens tjejer..

Ett till roligt exempel som jag hittade nu igen när jag letade efter det inlägget.

Jag har nämnt innan att när jag låg på sjukhuset, nyvaken efter koman, så skrev någon att jag hade typ dragit in en ung tjej i bilen.
Och åter igen så är jag HELT säker på min sak/mig själv/skiter i vad andra tror om mig, så jag bara skrattar åt sånt

Ett mycket tydligt fake konto skriver till mig på Instagram

Och anonyma/fejk konton skiter jag oftast i att svara

Och detta ska alltså ha hänt när jag låg på sjukhus? under tiden jag låg i koma också dessutom kanske? 😉

Så funkar folk idag =)
Och jag tycker bara att det är jättepatetiskt.

Ett till bra exempel är ju min 20 år gamla ”vän” 😉

Dagens Notiser

Och vad det verkar som så har ALLA mina vänner och bekanta någon gång hört ett påhittat dåligt rykte om mig, och så har det alltid varit.
Och de VÄLDIGT FÅ vänner som vågar berätta detta till mig är också de få som har stått på min sida trots att jag inte var där.

Jag är van vid detta, jag bryr mig inte.

Det är bara att det blev väldigt klart för mig nu efter olyckan att då jävlar började folk prata en MASSA om mig, utan att ha pratat med mig eller min familj..

Så pga detta så har min familj raderat 98% av släkt och gamla vänner på Facebook osv, och de som TYDLIGT har sagt ifrån, stått på min sida, står oss nu närmre än någonsin.
Så ja, de tog det mycket mycket hårdare än jag som skiter i vilket.

Ett bra exempel på många av dessa rykten sedan olyckan är att min äckliga kusin som varken har pratat med mig eller min familj har sagt till en massa att olyckan var inte så farlig, jag var hemma ifrån sjukhuset efter ett par dagar, och ingen i släkten hälsade på mig på sjukhuset för att de inte fick av min mamma…

Så inget alls som stämmer där, bara rent hittepå och hjärnspöken, och jag tänker inte slösa min tid och energi på att försvara mig mot sånt.

Nu tog jag upp dessa exempel här för er bara för att jag har sagt att jag ska börja visa mer sånt här för att det är iallafall underhållande för er och för dem som känner mig =)

Så åter IGEN, om ni har några frågor OM mig så fråga MIG, mitt svar är alltid att man ska gå så nära källan som möjligt =)
Jag svarar alltid rakt på sak och ärlig, OM JAG MINNS DET.

Här har vi killen som skrev på min Facebook för längesen att jag hade kört för fort, en kille som INTE har någon aning om vad som hände

Han som tog bort sin kommentar om att jag var dålig förare efter jag klagade på en Taxichaufför, i en stad han inte bor i, som han inte känner.
Så bara rent påhitt för att han skapade sig en egen bild helt utan grund.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x