Dagens Notiser

** Låt mig visa hur patetiska vissa människor är =)

Som sagt många gånger så är det väldigt vanligt att folk snackar skit om mig och hittar på saker, varför vet jag inte, men så är det.

Och när folk snackar skit om mig så har jag iiiinga problem att ”hänga ut dem”.

Ni som har träffat mig i Halmstad har kanske någon gång träffat mig med en väldigt patetisk mytoman, som jag hade med mig ibland för att jag konstigt nog tycker synd om ensamma människor ibland.
Och ni som har träffat honom mer än en gång märkte direkt att han har verkligen inget att komma med, det är överdrivna lögner eller exakt samma historier varje gång.

Så för att dra det väldigt kort utan att ge fel folk ångest så blev denna killen ovän med sin familj för att hans vuxna syrra skaffade pojkvän utan att be sin storebror om tillåtelse.
Jepp.

Och MÅNGA år senare så är hon nu lyckligt förlovad med en toppenkille och jag var bjuden på deras förlovningsfest för att de är båda goda vänner som jag tycker om och bryr mig väldigt mycket om.

Samma natt så får jag patetiska SMS från hennes 50+ åriga storebror som är ovän med hela sin familj sedan 10 år tillbaka för att han är en mytoman som lever i en fantasivärld där han tror att han är en gangster, någon maffiakung där alla gangsters i hela Sverige ber om hans tillåtelse för saker och ting osv osv, allt är bara rent påhitt.

Så jag avslutar det kort och gott helt enkelt =)

Nu cirka 1,5 månad senare så träffar jag en tjej som är vän med hans ex från den tiden som vi umgicks, bokstavligen 20 år sedan.
Så för skoj skull så ringer hon till sitt gamla ex för att berätta att hon har råkat stöta på mig efter alla dessa år.

Då säger denna patetiska pajas att ingen tjej med barn bör träffa mig för att jag har två besöksförbud på mig och min familjs pengar kommer från åldringsrån….

Och jag bara skrattar haha!

Patetiska smuts till människa =)

Alla som har träffat denna ensamma loser någonsin vet att han är mytoman som lever en fantasivärld, och ja han läser denna blogg varje dag som de flesta haters =)
Så ja ingen har någonsin tagit honom seriöst på något sätt alls, så detta visade bara ännu mer hur trasig hans hjärna är och hur falska ”vänner” kan vara.

Och varje gång efter han har gått så har mina vänner frågat ”Vem fan var det där??!” och då har jag sagt ”Ja det är en gammal gammal vän som är väldigt ensam, så när jag ändå är i Halmstad så ringer jag honom ibland så han får komma ut lite”.

Och oftast så har han bara gjort mig irriterad med sina fantasier så det har förstört min njutning av maten.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Dagens Notiser […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x