Nike Zoom Pippen 2 – One of The Greatest Basketball Shoes of All Time

** Pippen hade absolut nice skor, både officiellt och inofficiellt, och ja hans skor har fått allt för lite uppmärksamhet genom ”retro-åren”.
Men att släppa hans skor NU när han har gjort bort sig totalt gång på gång efter Michael Jordan dokumentären…. det var ju fel tajming.. men folk köper förhoppningsvis skorna ändå för att de är snygga och sköna, oavsett vem som spelade i dem för 30 år sedan.

Dagens Notiser

** Jag ÄLSKAR ”Unfriend-finder” appen som visar mig vilka som har tagit bort mig på Facebook =)
Nu heter den något annat, och är en app till Chrome-webläsaren, men jag är så glad för den, den har visat mig så mycket =)

https://www.deleted.io/app

 

Och JA jag är absolut så dryg att jag frågar folk vad som nu har stört dem hehe.

Som dagens exempel, min gamla bästa vän som inte har skrivit till mig på mååånga år tog nu bort mig och bara mig, ja att man rensar bland gamla vänner man ändå inte pratar med, det är jag helt med på, men när han bara tar bort mig och har kvar gamla klasskompisar som jag vet inte ens använder Facebook 😉

Det är utan tvekan att han har stört sig på något jag har lagt upp idag =)

Eller så är det helt enkelt han som varit en av dem som har snackat skit om mig, som jag fick höra idag av en annan gammal vän 😉

Dagens Notiser

Det skulle inte alls förvåna mig då jag vet att denna gamle vän jobbar/har jobbat på ett försäkringsbolag, och ja ALLA som jobbar på försäkringsbolag blir kallhjärtade idioter.

Dagens Vett & Etikett : Att tuta på någon i trafiken för att hälsa

** Okej, jag förstår att folk bara vill väl, och jag förstår att folk inte tänker på att jag ser extra dåligt nu, trots att jag kör med ögonlapp, men detta är något som händer mig nästan varje dag och som allt för många gånger har resulterat i att jag har gått ut ur bilen arg och skällt ut någon helt oskyldig människa.

Folk, som kör helt neutrala bilar, typiska firmabilar, varför tutar ni på folk i trafiken för att ni ska hälsa?
I min värld så är det aldrig något positivt att använda tutan, men det är inte det som stör mig.

Ja om du har en ovanlig bil, en bil du är känd för kanske osv, fine.
Men som idag då, någon tjej med solglasögon tutade och vinkade glatt, i en vanlig vit bil, Toyota eller Ford eller något sånt, typisk familjebil eller firmabil.
Ja jag vinkade tillbaka, men jag har INGEN aning om vem du är, vem som tutade i trafiken för att glatt hälsa.

Och ja det må låta ”oh alla tittar på mig för att jag är så känd”, men detta händer mig nästan varje dag, och har gjort det i snart 25 år.
Jag har för läääängesen (efter jag slet ut en annan kille från sin bil) slutat hela att titta eller reagera när folk tutar, så det är OFTA jag träffar någon eller pratar med någon som säger ”Jag såg dig i stan, jag tutade, såg du inte mig?”

Jag bryr mig inte ens om att fråga ”vart? när?” utan jag bara säger ”Jag kollar på vägen, inte på folk som tutar”, eller om jag ska försöka låta lite mer trevlig så säger jag ”jag lyssnade säkert på musik så jag hörde inte dig”.

Vill du säga hej så bara ring, eller skriv, inte svårare än så.
Jag ser INTE vem som vinkar till mig ifrån en annan bil, som oftast passerar mig i motsatt riktning!

Förstår ni inte att OM jag nu skulle bry mig om att folk tutar, att det bara är irriterande, att jag tror att någon tutar på mig för att de stör sig på min körning.. ?

Det är säkert såna människor som sitter på bussen och vinkar till någon som sitter i en låg bil 2 meter under deras vinkande..
Vinkar de till folk när de flyger också?

Så ja jag må låta som en grinig gubbe nu, igen, som vanligt.
Jag förstår att folk vill väl, att de vill vara trevliga, att de bara vill ”hälsa”..

Men som sagt, i 99,99% av fallen så bryr jag mig inte ALLS, och nu idag så stör jag mig fortfarande 3 timmar senare för att jag inte vet vem som tutade och vinkade.

OM du nu gör något sådant, och du inte vill ringa, så skriv iallafall ”Det var jag som tutade och hälsade, ifall du inte såg att det var jag”.

Jag har MÅNGA GÅNGER fått frågan ”Var du sur häromdagen? hade du bråttom? Jag tutade och hälsade men du hälsade inte tillbaka”, men om det är så viktigt så RING!
Jag har haft samma telefonnummer i 25 år, och ni kan ringa både via Messenger och Instagram, eller skriv iallafall.

Att tuta på någon i trafiken upplevs ALDRIG som något positivt så ni vet det.

Som idag, det perfekta och senaste exemplet, jag SÅG på tjejen och hennes vinkade att hon blev besviken och förvånad över mitt mycket mindre entusiastiska vinkande.

Så till tjejen med vit bil i Malmö, Hej på dig med..