Dagens Notiser

** Jag stötte på en gammal vän utanför ICA som jag inte har umgåtts med på väldigt många år, han kände inte igen mig först och ja så han sa ju det som alla andra, ”Jag kände inte igen dig, vad har hänt med ögat?”, så jag svarade lite kortfattat att jag har varit med om i en olycka, han ställde lite fler frågor, och för varje svar så blev han väldigt irriterad, så pass att han började svettas (varmt ute visserligen).
Och när jag har pratat klart så utbrister han

”Folk är så jävla dumma i huvudet!! Jag har hört så jävla mycket skitsnack om dig! Om att du har drabbats av ”latmasken” i ryggen och bara ligger hemma och tycker synd om dig själv och får socialbidrag! folk är så jävla sjuka i huvudet! vilka svin!”

Så där ser man, inte nog med att SLÄKT som INTE hört av sig till mig eller någon anhörig alls säger att ”äh olyckan var inte så farlig, han var hemma igen efter två veckor”, eller vad de nu sa, jag minns inte.

Nu kommer det fram att de gamla vännerna som sket i att höra av sig eller fråga något om mig mycket hellre inte bara tar saker för givet utan snackar skit dessutom.

Så det är alltså ETT av många rykten om mig nu.

Där ser man.

Men, vet ni vad, precis som vanligt i hela mitt liv så skiter jag fullständigt i vad andra tror eller tycker om mig.

Om jag bryr mig om någon så märker de det tydligt, och det räcker för mig.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John A

Helt rätt. Fokusera på folk som ger en något. Empati, kärlek och som vågar säga något, bra eller dåligt direkt till en.

[…] Dagens Notiser […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x