Dagens I-Landsproblem

** Ska jag gå till affären i ösregn och bli både blöt och kall, eller ska jag köra min rena bil som står i garaget?

UPDATE

Folk verkade missförstå denna retoriska fråga totalt, hela poängen med att välja bilen som står i garaget var just för att då hade jag inte fått en enda droppe regn på mig, eftersom det garaget är under marken, där jag tar hissen rakt ner.

Så alla tips och råd om Taxi och folk som säger att de KUNDE ha skjutsat mig om de hade läst meddelandet när de var i Malmö för flera timmar sedan, om jag ska gå ut till gatan för att gå till en Taxi eller annan bil, då kan jag ju lika gärna gå till affären eller göra som jag gjorde, gå till min bil som står utomhus, och köra några hundra meter till affären med den, som står utomhus, redan blöt, och jag blev lite mindre blöt än om jag hade gått hela vägen.

Jag tänkte faktiskt ta Corvetten som står nere i garaget, men när jag väl kom ner där och såg hur skinande ren den var, nej då tog jag hissen upp och hämtade nyckeln till #RocketBunny86 istället och så gick jag till den bilen, som står utomhus.

Och nej, jag hade inte tänkt be Foodora köpa hem mjölk till mig, och jag undviker Taxi så gott jag kan, och även OM jag nu skulle ta taxi eller om någon skulle skjutsa mig så hade jag ju ÄNDÅ behövt gå ut i regnet.

Och rådet om att jag skulle köpa en ”grisbil” som går att använda i regn…
Ja det ultimata vore absolut om jag hade ett stort garaget kopplat direkt till mitt hem där jag kunde parkera flera bilar, både rena och icke rena, det vore bra ja.
Men att jag behövde mjölk ikväll VS att köpa en till bil, och skaffa ett annan hem med ett stort garage… hmm…

Ja alla tänker vi olika enkelt.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Oscar

Bli blöt sj alla dagar i veckan.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x