Dålig Service : House of Paint / Anton Hamed Namavar Billackerare

Jag har i flera år nu MÅNGA GÅNGER fått frågan om vad jag tycker om House of Paint i Malmö, och jag har sagt att jag vill vänta med att säga något om dem för att jag är inte klar med dem ännu, och ja alla kan ju göra misstag, bra service eller inte handlar då ifall de tänker rätta sina fel eller inte.

Och idag när jag körde till dem så får jag ett kaxigt svar ”Du ser väl att vi har bytt namn?” och sen ”Du får ta det med förra ägaren”.
Och eftersom jag snabbt såg att det var samma folk som jobbade på samma ställe så frågade jag hur de tänker göra med de saker som de faktiskt har lackerat men som inte blev bra, då var svaret ”Det är 1 års garanti på lackjobb”..

För er som inte alls känner till detta problem sedan innan så har jag haft problem med lacken på min Corvette C4 sedan en väktare körde på den 2018… Jepp.. sedan 2018..

Dagens Idiot

Bilen lackerades ett par gånger hos Bilskadecentralen tills de gav upp och skickade den vidare till House of Paint, som skulle vara experter.

Dålig Service : Bilskadecentralen i Vellinge

Dålig Service : Bilskadecentralen i Vellinge – Del 2

Dålig Service : Bilskadecentralen i Vellinge – Del 3

House of Paint har sen lackerat om den flera gånger (jag har tappat räkningen hur många gånger bilen har blivit lackerad, 5-6 gånger tror jag) innan de till sist efter mitt amatör-råd insåg att de hade blandat färgen fel, trots att jag sa till dem FLERA gånger att ja HELA BILEN är av glasfiber.

#JDMCorvette Update : Nylackerad IGEN!

Men ja som ni förstår så är jag rätt trött på alla frågor om detta då jag inte har haft något svar.
Jag har inte velat ge House of Paint skit för något som de SKULLE åtgärda.

Men idag så fick jag nog, så idag har jag ett svar på den frågan om vad jag tycker om House of Paint, som nu heter Werksta Malmö Bernstorp (House of Paint AB)

Jag tror att min SMS konversation som har gått mellan mig och Anton (förra ägaren) då han inte har orkat prata i telefon säger en hel del.

 

OBS! Varför jag inte har tagit tag i detta tidigare är för att jag har legat på sjukhus och kunde inte köra bil på över 260 dagar.
Och eftersom jag inte kör med bilen på vintrarna så har jag inte jagat honom för att göra sitt jobb under vintrarna.

Så, Nästan 5 års projekterande för att någon annan kör in i min bil, för att vi inte har någon vettig billackerare i Malmö, för att andra gör misstag om och om igen för att de inte vill lyssna på mina amatör-råd som gång på gång visar sig sen vara rätt, och då beviserligen skiter de i vilket helt, istället för att rätta sina misstag.

House of Paint har bytt namn, jag vet inte om det var Anton Namavar som lackerade min bil själva eller inte, men det är honom jag har betalat, honom jag har haft främst kontakt med.
Han som tog förskottsbetalt av mig och sen inte brydde sig om att göra det han hade fått betalt för.

(Visited 449 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John A

Fy fan vad dom är pissdåliga. Dom utnyttjar att de allra flesta inte orkar tjafsa i oändlighet, om sånt som de självklart borde åtgärda.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x