Dagens Notiser

** Jag kan inte alls förstå varför lesbiska tjejer är så extremt svartsjuka.
Nu känner jag inte alla lesbiska tjejer i världen, men i min värld och min erfarenhet är att det är så.
Och då menar jag inte svartsjuka mot andra tjejer, utan mot killar, är de så rädda att deras tjej ska sakna dick så mycket eller vad är grejen?

Senast igår så fick jag uppleva detta igen, och för en massa år sedan så hade jag en vän som jag var väldigt nära och kär med, som jag tyvärr blev av med för att hon blev tillsammans med en tjej som var så svartsjuk att hon fick inte ha några killkompisar alls.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x