Dagens Bilder : Glad Alla Hjärtans Dag! <3

Ja eftersom jag var ”offline” ett halvår så har jag dåligt med bilder, som ni säkert har märkt.
Så därför blir årets ”Valentines Day” inlägg en mix av 2 inlägg.
Jag har ju i flera år haft ett typiskt kommersiellt inlägg med nappar, blommor och annat trams som man typiskt köper på Alla Hjärtans Dag, och sen den 14 Februari så lägger jag upp ett inlägg med riktig kärlek, som inte alls behöver vara mellan ett par, för att visa att vi inte behöver en kalender-utsatt dag för att visa kärlek genom att spendera pengar.

Så i brist på samlade bilder så blir det två inlägg i ett, äkta kärlek oavsett vad man vill klassa det som och sen är resten nog bara sneakers =)

Men trots att detta är ”2 inlägg” så är där alltså bara så många bilder som jag brukar ha i ett kärleksinlägg (69st HA!)

Nah, bara för att så slänger jag in ett par st till så det inte blir 69 st bilder i detta halft kärleksinlägg

 

De ville jag ha, men bara för tjejer såklart..

Ja nu var det visserligen från en tjej som är totalt ointresserad av mig, men det är ändå det största tecken på ”She is the one” som jag har fått =)
En tjej som jag aldrig någonsin har snackat bilar med, som har noll bilintresse, som inte vet vad jag har för bilar, bara råkar hamna på en bilfirma med jobb där det råkar stå en R129 SL som hon blir helt förälskad i och när jag frågar rent allmänt ”Vad gör du?” så tycker hon att hon vill visa mig denna bil som hon nyss blivit kär i =)

Ja det var verkligen ett stort tecken =)

Så ja, om hon och jag skulle gifta oss eller fira alla hjärtans dag ihop eller något sådant så kan ni räkna med att jag hade fått en screenprint på det meddelandet printat på en tårta =)

 

Men för att kommentera resten av inlägget.
Kärlek är mycket större än det som kan ske mellan två personer som vill ha sex med varandra, oavsett om det är en gång eller för resten av sina liv.
Kärlek kan ske mellan vänner, främlingar, familj.
Och djur verkar ha mycket lättare att visa det än människor, djur och barn.
Så kanske därför ensamma människor skaffar djur, och kärlekslösa par skaffar djur och sen barn..

Aja, var inte rädda för att visa andra OCH er själva kärlek, jag försöker verkligen det.

Bara en sån enkel sak, min gode vän som jag har känt i 20 år. sedan min olycka och sedan han förlorade en nära vän under tiden som jag låg på sjukhus, så avslutar vi våra telefonsamtal med att säga ”Jag älskar dig”.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x