Can you spot the Real or Fake Rolex Submariner

** Ja aldrig att jag köper en Rolex från en icke auktoriserad återförsäljare som helt ny utan att gå igenom klockan ordentligt i detalj.
Ja inte en begagnad i heller för den delen, men jag vill tro att en kopia slits lättare än en riktig, så där känner jag mig säkrare ändå att själv kunna se om klockan är äkta eller inte.
Men en helt ny Rolex kommer jag enbart köpa från en välkänd auktoriserad återförsäljare.
Genom åren så har jag nog bara köpt nya Rolex klockor ifrån 3 olika Rolex återförsäljare tror jag, Malmö de flesta, någon enstaka från Stockholm och en från Köpenhamn.
Bergströms i Malmö har alltid varit bra mot mig och är det absolut idag med trots att jag inte har beställt en ny Rolex på flera flera år, så enda anledningen till att jag tidigare ibland har råkat köpa ifrån andra återförsäljare har helt enkelt varit impulsköp på klockor som de haft hemma i butiken, ja så bra var det förr.

Guide : Hur du skiljer en äkta Rolex ifrån en kopia

** Och åter igen, kära läsare, ni får mer än gärna fråga mig hur mycket som helst även om ni tror att det är en korkad fråga eller att jag inte kan bli störd nu pga hälsan, mycket mycket hellre att ni frågar mig än att ni ska bli blåsta.

Jag ska visa ett meddelande jag fick igår, som jag fullt seriöst.

Ja. företag och hemsida hette så..
Och de hade Rolex klockor på REA..

Så snälla vänner och bekanta, jag kan onödigt mycket om onödigt mycket, jag hjälper er mer än gärna så ni inte blir blåsta på era pengar.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x