5 Things to Know Before Buying a Rolex Daytona in 2023 | Chrono24

** Utan den minsta lilla tanke på att Daytona fyller 60 så har de absolut tappat i resell-pris.
Detta enbart för att de som köper Rolex idag gör det ENBART för att de kan flasha, tjäna pengar och i värsta fall få tillbaka sina pengar.
Så nu när folk börjar fråga runt på forumen om de ska hämta ut klockan som de har beställt eller inte… och folk säger att de inte ska hämta ut klockan för att man inte kan tjäna pengar på dem längre.. det är bara äckligt! Och så har det blivit med allt idag! Klockor, bilar, skor, ja allt jag är insatt i iallafall, mycket tragiskt.

Men en klocka är beställd och jag har ringt och mailat Bergströms i veckan i hopp om att lägga en till order, jag vet inte alls hur de ställer sig till sånt numera trots att jag är god bekant med dem.

Vilket som så hoppas jag VERKLIGEN på att vi kommer se stor skillnad på leveranstiderna när deras nya fabrik är igång och att resellpriserna kommer att dö ut, det kommer göra att Rolex klockorna kommer gå till de som tycker om dem och att folk åter igen kommer att våga köpa andra märken än Resell-Rolex.

Bara idag så har jag sett två st 2022 Guld Daytona på Facebook-annonser… Då har det gått långt..

** John Mayer måste ju ha den klockan..

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JohnA

Patek har, eller haft policy att vissa toppmodeller så har man inte kunnat köpa om man inte äger ett parr PP från tidigare. Går naturligtvis att komma runt för den med mycket pengar, men god idé

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x