Quicker Than a McLaren F1: The Audi RS2 — BTS with DTS — Ep. 12

** Ja vi har ju en samlare av dessa som jag ville intervjua på den tiden som jag trodde att jag hade någon som kunde hålla i en kamera åt mig 😉

Men jag ska försöka få till en intervju ändå med ett stativ bara.

 

** Jag har säkert redan berättat om det ett par gånger, men ja jag som många andra ville ha en RS2 en gång i tiden, och som många andra så tyckte jag bara att de var för dyra, ”de ska ner till 1000 kr per hk”, och sen när de väl hamnade där (under en kort tid, under den gränsen till och med) så hade jag hunnit få lite erfarenhet av bilarna, en bil som var original (tror jag) och gick väldigt bra, men som var väldigt ofräsh (ägaren var rökare).
En trimmad och som var väldigt snabb (QUATTRO känslan gör mycket) men som vanligt så visade detta att motorn inte riktigt mådde bra då den gick ojämnt vid låga varv och normal körning.
Så det blev en S2 coupe istället, med trasig framruta och säkert i allmänt dåligt skick, men QUATTRO känslan var absolut där också, för typ mindre än halva priset av en RS2, och idag så kostar de väl 1/5.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x