McLaren Mercedes SLR HDK and the Mysterious Race Car That Inspired It | Henry Catchpole

** Ja OM jag nu hade köpt en SLR för en massa år sedan så hade jag absolut sett till att få den uppdaterad, uppgraderad och personifierad av MSO.
Jag var inte helt förtjust i hur denna ser ut, men jag förstår syftet, jag hade valt en annan look och mål.

** Jepp, det var något jag insåg rätt snabbt så fort alla temperaturer var rätt, att lådan är lika långsam som alla andra 5-stegade Mercedes-automatlådor som du kan växla manuellt, så ja man insåg snabbt att det är mycket bättre på alla sätt att bara ha den kvar i automatläget, eftersom den växlar hur bra som helst själv.

** Väldigt kul att de gör ett så seriöst jobb med en så gammal och framförallt dyr bil.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x