Dagens Notiser

** Det går nog inte en enda dag utan att jag får höra att någon som verkligen inte känner mig har pratat om min olycka och hälsa.
Nu fick jag nyss ett samtal från någon som jag tror var påtänd som hade ”hört ett rykte”, jag frågade irriterat av vem och då sa han ”Av Mercedes”, ”Jaha så Mercedes Tyskland ringde och sa detta till dig?”,
– ”Nej Daniel, du känner honom”.

Nej då kom det ju fram att servicemarknadschefen Daniel på Mercedes i Malmö, som inte vågade prata med mig i telefon eller träffa mig efter deras urusla jobb på min S-Klass, att HAN pratar om min olycka till folk, att folk inte skäms alltså, äckligt.

Dålig Service : Mercedes-Benz Skadeverkstad i Malmö – Uppdaterat!

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x