Dagens Notiser

** Ja jag försöker verkligen att inte gnälla över mina besvär, för det är inte lönt, men vissa saker är lite ”lustiga” så de kan jag ju nämna.
Min högerfot har en del besvär. bland annat att den besväras av BÅDE bedövad känsla OCH ökat känsla, konstigt nog, men det störiga nu de senaste dagarna är att det hela tiden känns som om jag har gått i en liten blöt fläck med mina strumpor, vilket jag verkligen trodde var vad jag hade gjort, de första dagarna, men flera dagar efter och flera olika par strumpor efter, och samma känsla på samma ställe, ja då är det inte blöta strumpor som är problemet =)

Så föreställ er hur det skulle vara om er ena strumpa alltid var blöt och kall, inte så kul nej 😉

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x