Why the counterfeit business is booming

** Ja som jag har sagt i alla år så vill jag inte köpa från någon annan än en officiell auktoriserad återförsäljare som har bra rykte.
Ja jag har flera gånger köpt via StockX för att de då hade ”proffs” vars enda jobb var att se om skorna var äkta eller inte, men nu litar jag/vi inte ens på dem längre.
Och jag har allt för många gånger sett kopior på våra event, och har flera gånger motbevisat andra ”proffs” som har trott att skorna har varit äkta när de inte har varit det, bara på de två senaste Sneaker Swapen i Stockholm så insåg folk detta först efter mina förklaringar, så det är verkligen många där ute som blir blåsta.
Så jag går helt enkelt tillbaka till att BARA köpa direkt ifrån Nike eller från de största återförsäljarna som har enbart gott rykte sedan många år tillbaka.

Inget annat är av intresse överhuvudtaget för mig.

** Ja det är mycket snack om ebay´s variant av StockX & GOAT, så jag vill faktiskt testa dem, bara för att, men jag förstår mig inte riktigt på hur det fungerar, jag ser fortfarande bara privatannonser, är det så det funkar? Och när jag köper skorna av någon privatperson så går de automatiskt först till ebay för verifiering? Jag tror verkligen inte det.

** Den enda gången jag har köpt skor på ebay så var det av ShoeZeum.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x