Air Jordan 13 University Blue

** Ja jag är lite sugen på dem, men inte för fullpris, och Air Jordan 13 är nog den minst omtyckte bland 1-13 Jordans, de senaste kom på REA hos SNS, ja jag ångrar att jag inte köpte dem då, men dessa köper jag väldigt gärna på REA =)

** Jag tycker om blått, men just denna färgen köper jag sällan, trots att det är en ”OG färg”, alltså UNC allmänt då, oavsett skomodell, men UNC blåa Jordans, ja det är snyggt, men äh.. Jag vet inte om det är för att den blir svår att matcha eller vad, de få UNC jag har tycker jag är jättesnygga, men jag kanske kanske bara har ett par.. 3orna…?
Aja, poängen jag försöker komma med är att det är en snygg färg, klassisk färg, säkert snygg on feet, men det pirrar inte i magen liksom.

** Ja de där Grey Toe Maroon är nice.

** Ja…. Playoff 13 är så så tråkiga, för att de är helsvarta… Men de har historia… så jag borde ha dem av den anledningen.

** Den enda storleken som är slut hos SNS är min storlek…
Så jag undrar… Har de struntar i 46or igen eller de tar bara in väldigt få par som alltid och just min storlek råkar vara den enda som säljs…?

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x