One M3 to rule them all | BMW E92 M3 Competition | Supercar Driver | 4K

** Jag har kört alla M3or har jag för mig, och även de senare M4 som fick ta över denna roll, och just denna M3an var den tråkigaste av dem alla tycker jag, denna motorn är död och tråkig innan du varvar den allt för mycket.
Bilen känns stor.
Jag hade absolut roligare i en milt trimmad 335 eller 135an.

Ja när jag försöker skydda bilen så brukar jag säga att motorn är väl byggd så, att det ska kännas som en vanlig bil till vardags i stan, tills du då varvar ur den ordentligt, lite sådär V-Tec wannabe kanske, och ja den låter okej när du varvar ur den, men det känns absolut inte som en V8a, inget bottenvrid alls!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x