Dagens Notiser

** 4 månader senare så är det sjukt nog fortfarande tur att jag är klar i huvudet så att JAG kan förklara mina skador till läkare!

Jag tycker verkligen verkligen synd om dem som inte kan vara lika framåt och på som jag.
Eller de med större hjärnskador som inte kan prata, äldre som är dementa osv.

4 månader senare och jag får TJATA om att få svar på vissa saker om mina skador och sen får JAG förklara mina skador och besvär när doktorn visar mig mina röntgenbilder… Besvär som jag har gnälla över flera gånger varje dag.

Ja jag är verkligen verkligen tacksam att jag ändå är såpass klar i huvudet.

** Det här med att väcka mig fortfarande 2.5 timme innan mitt första möte, varje morgon, helt i onödan, till och med trots att de vet att jag somnade max 3 timmar innan (senast de såg mig vaken iallafall) känns extremt onödigt.

** OH vad jag längtar hem!
Ja gärna att vara smärtfri osv också men det dröjer ett år, så jag längtar främst efter att få vara hemma och kanske sova ut 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x