Dagens Notiser

** Jag tycker att det är väldigt väldigt underligt hur det gång på gång har varit flera olika människor under dessa månader som påstår sig veta mer om min olycka, skador, mående och vart jag befinner mig, det är super konstigt hur de påstår sig veta mer om mig och min familj, ännu konstigare är att det har BARA varit människor som inte ens har pratat med mig, min familj eller mina närmsta vänner.

Så jag undrar verkligen verkligen varför man väljer att uttrycka sig angående en mer eller mindre främmande människas mående…

Ja nu förstår jag t.e.x att folk tror att jag är hemma för att jag la upp en video när jag var hemma på min allra första permission i helgen, men att ta saker för givet utan att ens prata med mig…

Enligt vissa så var jag med om en liten olycka och är hemma sedan länge.

Enligt alla dessa självutnämnda Pierre-experter som inte ens vet hur man når mig så har jag kört sin l en dåre alldeles för snabbt… Trots att olyckan hände på en väldigt kort påfart och jag åker av vägen innan jag ens kommer ut på motorvägen.. och där det finns 3 ”vittnen” som dragit 3 helt sjukt olika lögner… Och där min mekaniker klart och tydligt hör mig växla två gånger, så jag har alltså kört i 3an eller max 4ans växel.

Så alla dessa sjukt imponerande spågubbar har alltså haft helt helt fel, varje gång, varje person.

Och ingen av dem vet hur man ringer eller skriver, till en person som har haft samma telefonnummer i 25 år, samma Facebookkonto i 16 år, och använder samma namn på alla andra sociala medier där man också kan nå mig.

Men nej, det är viktigare att agera Pierre-experter än att bara höra av sig till mig.

Så ja, jag tycker att sånt här beteende är väldigt väldigt konstigt.

Jag är kvar på sjukhus, länge till. Som jag sa i videon så tjatade jag om att få permission till pappas födelsedag.

Och till alla de som skrivit långt innan denna videon att det är kul att jag är uppe på benen igen.. där jag lägger upp en bild där jag ligger i sängen…

Ja jag kan väldigt tacksamt stå och gå nu, inte rakt och med enorm smärta, och bara några få steg med mycket kämpande,  men har fokuserar på att vara positiv och tacksam ändå, men detta är alltså sen max två veckor tillbaka..

OBS! När jag inte var vaken och de första veckorna jag var vaken så hade min bror min telefon, därför är där några steg i början.

Så JAG har inte gått ett enda steg eller stått en enda sekund från 14 Juli eftermiddag och fram tills typ 2 veckor sedan.

Trots var alla dessa Pierre-experter säger och sagt.

Så till er som undrar hur jag mår, lyssna inte på dessa självutnämnda experter som inte ens har hört av sig till mig, kontakta mig direkt eller min familj.

 

OBS!! Jag är VÄLDIGT tacksam för alla som bryr sig och är glada över att jag ”är på benen igen”, även om det skrevs så innan jag var på benen.

Som t.e.x så kan ni läsa en person som var helt säker på att jag var hemma eftersom jag bloggade… Från min teleton.

Aja, mitt gnällande ikväll handlar bara om att jag kan verkligen inte alls förstå hur folk kan välja yttra sig och säga att de VET saker när de inte ens har pratat med någon som har med mig att göra..

Och ja jag är dagligen förvånad över allt för många människor som inte alls har hört av sig.

Men jag försöker försvara dem och tänka att de skäms att höra av sig nu efter alla dessa månader.. eller något.

Jag är väldigt tacksam för alla dem som visar deras dömande; antagande och hur lite de bryr sig. Så de där 90+ dom tog bort mig på Facebook och dubbelt upp som sluta följa mig på Instagram, ni gjorde ABSOLUT helt rätt!

Jag har absolut inget emot folk som inte bryr dig eller som inte gillar mig, det jag främst har emot är ju falska människor.

Jag minns så stark en då väldigt god vän kom till mig vid olyckan 2009 för att skryta om sig själv och sen andetaget efter ville få mig att det tycka synd om honom, nej han frågade inte om mig och jag pratade inte med honom mer efter det.

Och denna gången då har det varit fler än ett par månniskor som har visat samma sidor, ett de var absolut viktigare.

Så sånt beteende underlättar ju rensandet jättemycket.

Jag är verkligen verkligen super tacksam för mins älskade vänner.

Det är för deras och min familjs skull som jag nu verkligen önskar att jag vinner den där EuroJackpot 1,3+miljard vinsten så att jag verkligen kan ge dessa älskade personer ekonomisk trygghet för resten av deras liv.

Jag älskar er och uppskattar er ovärderlig mycket och jag vill gärna tro att jag alltid har visat er detta, och att det blir ännu mer när jag kan i framtiden.