Five Reasons You’ll Regret Not Buying The Lexus LC500

 

** Alla älskar bilen, men ingen köper den.
Därför kommer modellen att läggas ner och vi får ingen ersättare.
Därför bygger de ingen LC-F.
Och kanske även därför så får vi ingen ny LFA.

** Detta ÄR ju den perfekta bilen för mig.
Ja jag skulle gärna vilja ha ett bodykitt på den osv, trots att man inte borde göra sånt med en sådan bil, men det jag hakar upp mig mest på är Infotainmentsystemet, som nu har kommit nytt i nya RX, så den lär ju komma i denna också till sist.

Så en Final Edition LC 500, det måste vara den perfekta vardagsbilen för mig.

** Detta är en bil som kommer att öka i värde med tiden, både när modellen slutas säljas och när de är gamla.

** Jag  hade hellre varit utan baksäte, ge mig hellre ett större bagageutrymme och lägre vikt.

** Det är lite störigt att vi i Sverige har ett par olika paket att välja mellan, men man vet inte vilken bil som ger dig mest, visst de olika paketen kostar olika mycket, men man vill ju ha en fullutrustad bil.

 

**  Jag hade bytt fälgar, avgassystem, gjort något med motorn, bara en optimering.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x