How The New York Mafia Actually Works | How Crime Works

** Det är samma sak här, det finns ingen heder, ingen respekt, alla tror att de är Tony Montana och det enda de tänker på är ”respekt” (de vill vara ett namn som folk är rädda för), inte ens pengar är en prioritering längre.
Och så har det varit i minst 10 år.
Och jag vill absolut tycka att det blev så när det plötsligt var ”okej” att syssla med droger, vilket tidigare alltid officiellt varit strikt förbjudet.

Allt det där började med den juggen som blev mördad mitt i stan mitt på dagen utan officiellt godkännande, och därefter så blev det fritt fram för alla wannabes, droghandel, småkids som ville bli ”kända” osv osv.
Det tydligaste var ju det där med K och M falangerna, de dök upp direkt därefter, och sen blev det vilda västern i Malmö och det var fritt fram för alla.

Det största beviset på att det inte alls fanns någon heder längre var när de flesta var mördade så blev de andra Kannibaler,
Utan att ha de ”större” som styrde myrorna lite så visste de inte hur man skulle tjäna pengar längre, då började de pressa varandra på pengar, det var det enda de hade att komma med här i Malmö, utpressning, det började med restauranger och det slutade med familjemedlemmar, bokstavligen alltså.

Det var deras enda sätt att tjäna pengar.
Och sen när de till sist kidnappade en lillebror till en rik knarklangare som skötte sig själva när de andra krigade, då brast det fullständigt, det var efter det som utomstående blev mördade, skottlossningar mig på dagen utanför dagis, kvinnor blev mördade osv osv.

Även om det med respekt och framförallt heder redan hade börjat brista innan dess så var det en klar förändring efter det mordet på gubben i stan, efter M och K falangerna dog ut och efter den kidnappningen.

3 tydliga steg i förfallet av det som en gång i tiden var… Ja Malmö helt enkelt.

Så som alltid, droger och maktkåthet förstör.

How To Be A Man : Del 19 -10 Commandments of the Mafia with Michael Franzese

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x