Dagens Notiser

Jag har sagt detta innan men jag måste tyvärr påminna mig själv om det igen.
Om jag någonsin ska ställa upp på en photoshoot med någon av mina bilar igen så ska jag ha ett deadline-datum i skriv då materialet ska levereras till mig.

Jag tänker inte spendera ännu en dag, frysa, slösa bensin, däck, slita på bilen, skada bilen då de ska alltid ta bilder där man inte kan köra med låg bil osv osv till ingen nytta alls.

Varje Photoshoot kostar mig pengar och tid, ja jag förstår att jag ska vara tacksam att folk vill ta bilder på min bil gratis osv, men de kontaktar mig, inte tvärtom.

I alla dessa år så har dessa ”gratis” photoshoots kostat mig MYCKET!
Mina bilar klarar inte av en massa korta sträckor, startas och stängas av gång på gång, stå med endast lamporna igång onormalt länge, köra på området som är ”coola” där bilar inte ska köra.

En photoshoot kostade ju mig närmare 50 000 kr då ett stag gick i sönder.

Bara denna period under pandemin så är det nu 8 Photoshoots och 10 fotografer (vissa fotografer flera gånger och vissa photoshoots flera fotografer)  som mer eller mindre har blåst mig, de ber mig ställa upp med någon av mina bilar för att de ska filma och fota, och sen så kommer INGET.

Det ena kräket till fotograf laddade upp bilderna på sitt Instagramkonto, sen så sa han till mig i 1.5 år att han skulle skicka bilderna till mig, till jag till sist fick nog och då sa han att jag kunde plocka bilderna från Instagram.

Honom ska det bli kul att träffa i sommar kan jag säga =)

Under 2020 så la jag pengar på att resa Sverige runt, intervjua folk, FRYSA! (Jag HATAR att frysa) inför Elmia Online eller vad det nu kallades, och det blev INGET av det förutom det som jag själv filmade med min telefon.

Samma sak året med Superior Media, åren då jag mådde skit efter krocken.
Vi reste Europa runt, vi stressade runt på mässor, jag körde Sverige runt gång på gång, jag betalade för alla mina utgifter själv.
Jag använde mina kontakter för att få filma event som Autoropa Racingdays osv osv.

En bråkdel av allt det vi filmade har kommit ut.
Inget från allt det vi filmade flera dagar i Frankfurt Motor Show kom ut, inget från Autoropa Racingdays kom ut, osv osv.

De som filmade med ett helt jävla kamerateam på Vallåkra 2019, där jag körde skiten ut min bil hela dagen för att underhålla folk, inget av det har kommit ut.
Jag har en bild från den dagen, där min bil står stilla.

Jag HATAR sånt här!
Det är MÅNGA photshoots med mycket hopp som har varit rent slöseri med allt möjligt från min sida genom alla dessa år.

Jag HATAR när folk slösar min tid som om det inte är värt något!
Jag HATAR att slita på mina bilar för andras glädje.
Och jag hatar när folk inte håller vad de ska.

Och då tackar jag ändå nej till 95% av alla ”Instagramfotografer” som skriver till mig, så de jag väljer att ställa upp för de har jag verkligen gallrat och kollat in deras tidigare jobb.

Fotografen som tog bilder under Custom Street Tour skulle maila mig dessa, han ignorerar mig också.

Men, jag ska avsluta detta positivt.
Jag vill ge cred till ett par personer som jag gärna ställer upp för igen.
Tyvärr så har mina gamla fotografvänner lagt kameran på hyllan för gott.

Men dessa är fortfarande aktiva och värda cred.

@swe_automotive var snabb på att leverera bra bilder

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Samuel W. (@swe_automotive)

Riktigt bra bilder, det är faktiskt en kille som JAG hade kunnat fråga om vi ska ta fler bilder ihop.

 

@pirran.photo är en glad kille som alltid är toppen att jobba med och som också levererar snabbt

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Carphotos! (@pirran.photo)

Ett rent nöje att ha photoshoot med honom.

@cargraphyy och @hm.carspotting var nästan för seriösa =)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av 🇸🇪 (@cargraphyy)

Det var så jag kände att de stressade i onödan =)

Efter båda våra Photoshoots så har de rusat hem för att redigera bilderna samma dag, och om jag minns rätt så har de nog levererat bilderna inom samma dygn med, iallafall @hm.carspotting

Och jag älskar att @pontusblomqvistfoto prioriterar mig varje gång han ser mina bilar på något event och prioriterar mig och mina bilder så jag får dem först innan han fortsätter med alla andra bilder <3

De jobbar precis som man ska, de levererar snabbt och bra, så de jobbar jag gärna med igen och ställer gärna upp med mina bilar så de kan ta bilder på dem.

Dagens J Dilla : 247HH Remembers J Dilla featuring DJ Dez Andres, Bilal, Young RJ, Common, Elzhi, Dwele & More

** När jag var på Vanguard Festivalen så kom DJ Dez fram till mig när jag sprang stressat efter ha snackat sneakers med Method Man för att hinna till Mos Def uppträdande, jag hade på mig min ”J DILLA CHANGED MY LIFE” T-Shirt och han kom fram till mig helt tårögd och sa något, men jag bara sprang vidare, och jag har så stor ångest för att jag inte tog mig tiden att prata med en av J Dillas närmsta vänner, som kom fram till MIG för att prata..