Bloggen Update : Nytt sätt att kommentera

Jag fick frågan om varför jag inte har ett kommentarsfält i bloggen, och det har jag ju, Det är just ert kommenterande som jag har projekterat med mest under alla dessa år med bloggen.

Jag tog nyligen bort Messenger-bubblan för att jag fick klagomål över den (och mest bara en massa hat via den) och i botten av varje inlägg så har jag ett kommentarsfält.

Men det oroar mig mycket att mina läsare inte trycker sig in i inlägget (vilket man gör genom att klicka på rubriken) eller att ni inte klickar på ”Läs mer”, det är ju där 90% av inlägget finns.

Men nu har jag då installerat en kommentars-app som jag har testat med tidigare också, det är wpDiscuz som jag ser många andra sidor också använda sig av.

 

Som vanligt så finns kommentarsfältet i botten av inlägget, men nu också även som en bubbla på vänster sida av inlägget.

Plus att jag nu ska kunna markera en del av texten som ni kan svara på

Tycker ni att detta är bra eller dåligt? 
0
Bra eller dåligt? x

 

Om ni då klickar på den gröna rutan sidan om texten så kan ni svara på just det jag har skrivit eller kommentera allmänt såklart.

 

Ja tror att ni kan kommentera anonymt, annars så kan ni logga in med Facebook, Google, Instagram, WhatsApp, Twitter och Discuz.

Testa gärna och säg vad ni tycker.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gustav

Det hära verkar kunna funka mkt bra för dom som är lite intelligenta på data/it ialf Haha,,,Grymt jobbat! Mvh Gustav

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x