Bra Service : Bilskadecentralen

Ja faktiskt, Bilskadecentralen i Vellinge.

Senast jag tvättade min bil så ser jag att där är en buckla på taket, och även om jag själv vet att just Bilskadecentralen är bäst när det kommer till bucklor så förstår ni nog att jag inte ville gå till dem först och främst, men alla jag frågade angående vem som är bäst på att trycka bucklor så sa de Bilskadecentralen.

Så jag vände mig dit, det blev snabbt och bra fixat, precis som det ska vara.

Men sen så hände ett par “Shit happens” grejer, och där kommer de att fixa de småsakerna med utan att jag ens behövde be dem om det, så just av den anledningen så är de värda ett “Bra Service” inlägg.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.