Dagens Notiser

Jag har fått en MASSA frågor och kommentaren om denna bilden som jag la upp på min Instagramstory igår.

Nej det är ingen RS6 och nej det är inte min bil.
Det är min väns bil och det är en Audi A7 55, det är hans 3e A7a på strax över 2 år….

inte ens 2.5 år… Tydligen så är det lättare att köpa ny bil än att vara utan bil medans den är på service en dag eller två 😉

Vi var uppe i Göteborg för att hämta den, Stephan köper alltid sina bilar där, ni som har varit på AUDI i Malmö (speciellt nu tjejer) förstår nog absolut varför man väljer att köra flera timmar extra för att få bra service hos AUDI i Göteborg istället.

Jag fick “ta förstan” på bilen, så jag körde hela vägen hem.
En trevlig bil, men det där med laddhybrid är nytt för mig ändå, jag trodde att det var så enkelt som att ladda en Tesla, men sist jag laddade en Tesla så var det gratis att ladda.

Och jag trodde naivt nog att det var gratis att ladda på McDonald´s laddstationer, men nej, när vi kom ut efter ha ätit så var inte bilen laddad alls och jag kunde inte dra ut kontakten…

Och sen misstänker jag att man inte kan sitta i bilen med tändningen igång för att ladda mobiltelefonen medans man laddar bilen, för även där efter 20 minuters betald laddning så blev inte bilen laddad det minsta lilla, så det är ju verkligen bra att det var en laddhybrid jag körde och inte en riktig elbil.

Sen vet jag inte hur AUDI räknar effekten, de säger 367 hk, men jag vet inte om det gäller bara bensinmotorn eller bensinmotor plus elmotor, för att bilen gick oväntat bra trots att elen var helt slut.

Och innan dess så blev jag överraskad att elmotorn var igång även över laglig hastighet.

 

Men nej, ingen RS6 för mig, tyvärr, ingen ny AUDI för mig eller ens en ny bil överhuvudtaget.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.