1 of 3 Lamborghini Countach LP400 S

** BS, den vingen gjorde mer skada än nytta, det är rent amerikanskt påhitt.
Den vingen blev så populär efter Walter Wolf monterade en sån på sin bil, dessa bilar original lider av att fronten lyfter i höga farter, precis som Miura, så att sätta en jättevinge på baken går ju emot att vett.

Det är så pass att den vingen är inte ens ett officiellt tillbehör, Lamborghini-mekanikerna fick montera vingarna på Lamborghini-fabrikens parkeringsplats just för att Lamborghini inte skulle behöva ”re-homologate” bilen med vinge.

Vingen monterades med en skruvdragare på cirka 10 minuter.

Läs mer om det här

Dagens Porsche : Walter Wolf’s Gatu-Lagliga Kremer-Porsche 935 K3

** Så jobbigt kroppsspråk hon har.

HOW TO REMOVE GLITTER FROM AIR JORDAN 1S!

** Ja detta händer på alla Breds från 2016.

** När dessa skor släpptes så var det EN kille som la ut en video om detta och skyllde allt på Crep Protect, det spred sig som löpeld och än idag så har Crep Protect ett dåligt rykte just pga den videon, ryktet säger allt från att man inte kan använda sprayen på alla Air Jordan 1 till till att det gäller alla svarta skor.

Men som ni nu förstår, det har alls med sprayen att göra.

** Detta har inte med någon temperaturskillnad att göra.
Jag har flera par av dessa Breds 2016.
Ett av mina superglittriga Breds från 2016 har aldrig varit på mina fötter, har aldrig varit någon annanstans än i min lite över ”rumstempererade” lägenhet.
Aldrig någon kyla för dem.

Det paret som jag har använt, där bara torkade jag med vanligt hushållspapper, kanske med en våtservett, sen var glittret borta, och sen någon dag senare så var det tillbaka igen.