Dålig Service : Cocopanda

Jag har länge letat efter ett nytt skäggbalsam, vanligt hårbalsam är alldeles för starkt för ansiktet, iallafall min hud.

Oljor är inte alls min grej, jag gillar inte det glansiga, jag gillar inte att det smetar av sig på ALLT, mina solglasögon är inte ens i närheten av mitt skägg och ändå får jag skäggolja på mina solglasögon!?

Balm är rätt bra faktiskt, men det är inte heller det jag är ute efter, jag  är ute efter att balsam att använda i duschen som gör mitt skägg mjukt direkt.

Jag hade ett tidigare som var bra, men det säljs inte längre verkar det som.

Så då hittade jag något som var nytt för mig och som lät rätt bra.

Beard Foam är ett leave-in-balsam för skägg. Vårdar huden under skägget och förhindrar att den kliar eller blir torr. Återfuktar hårstråna och ger intryck av tätare skäggväxt. Passar både skägg och mustasch.

 

Jag försökte hitta innehållsförteckningen, eftersom jag är allergisk mot nötter, mandel osv osv och eftersom allt innehåller Sheabutter numera så har jag svårt för att hitta produkter utan det.

Samt att jag ABSOLUT inte vill ha något som innehåller/luktar hampolja!

Men jag hittar inget alls om detta, däremot en massa bra reviews.

Så jag beställer den.

Och visst, det var enkel att använda, lite skum i handen som du ser slätar på skägget och sen borstar du igenom skägget så skummet inte bara ligger på ytan.

Men…
Först och främst så luktade det för starkt för min, min näsa var som en rinnande kran, så jag tvättade bort det inom en timme.

Och  sen dagen efter så vaknar jag upp med ömma bölder under skägget..

OBS! Det är säkert inget fel på produkten, det är bara jag som har känslig hy och är allergisk.

Så eftersom jag bara har tryckt ut en boll med skum så tänkte jag att jag faktiskt skulle ta och skicka tillbaka den, produkten funkade inte för mig helt enkelt.

 

Men Cocopanda tyckte inte att det var en skälig ursäkt för reklamation.

 

Hej!

Det var tråkigt att höra, men det kan tyvärr vara så att kvalitetsprodukter oftare ger reaktioner då de har mer effektiva ämnen och högre koncentrationer. Vi har ett stort varusortiment och produkter med många olika ingredienser och vi har alla olika hud/hår. Det är omöjligt för oss att veta vilka produkter du tål, och allergiska reaktioner är tyvärr inte en godkänd grund för reklamation.

Ha en fin dag 🙂

 

Jag svarar då med att det står ju inget om produktens innehåll på sidan.

Hej, 

Vi har inte innehållsförtäckning på hemsidan.
Den informationen vi har på hemsidan är den vi får från levernatören.

Ha en fin dag!

 

Okej…

Så jag svarar

”Ja men hur ska jag då veta om jag kan använda produkten eller inte? Ska jag bara köpa på mig och chansa att jag inte är allergisk mot vad det nu innehåller, och sen kasta produkten och chansa vidare på något annat?”

 

Och sen så sket de också i vilket precis som alla andra företag numera.

Så… de säljer något utan att skriva vad de innehåller, jag får allergiska reaktioner, och ska bara kasta den då och testa vidare med att köpa en annan gris i säck…