Kommande Släpp : Air Jordan 6 “Carmine” 2021

Air Jordan 6 “Carmine”
Color: White/Black-Carmine
Style Code: CT8529-106
Release Date: February 13, 2021
Price: $200

Air Jordan 6 Carmine CT8529-106 Release Date

** Detta är ännu en röd/vit sko som jag inte gillade under många år, men sen såg jag Method Man bära dem på en konsert och då plötsligt insåg jag hur snygga de var live.

Bildresultat för method man vanguardMethod Man & Redman: Vanguard Festival, KöpenhamnThe American rap and hip hop duo Method Man & Redman performs a live concert at Vanguard Festival 2014 in Copenhagen. Stock PhotoBildresultat för method man vanguard

** Som sagt så nöjer jag mig med mitt gamla par =)

 

** OBS!
Om ni ska köpa dessa så kan det hända att ni får rosa skor.
Det är nästan officiellt att sulan kan vara missfärgad på väldigt många par, men det är inget Nike säger något om, och det är inget som vi har sett hos några vloggare, vilket åter igen får mig att tro att de som får skorna tidigt (press, inte shock drop) får bättre skor.

 

 

 

Watch the Throne: The Return of the “Carmine” Air Jordan 6

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.