Dagens App : AfterShip

Det är trevligt när appar blir bättre med tiden och när dina synkade konton verkligen fungerar som de ska.

Jag har en massa “Spåra paket” appar,

och de flesta av dem har faktiskt blivit sämre med tiden.
En av dessa appar har jag egentligen bara haft som ren backup och i undersökningssyfte då jag har jämfört hur smarta “Deliveries” och “AfterShip” är jämfört med varandra, och då har det bara rört sig om vilken av apparna som lättast hittar rätt ombud när jag klistrar in ett trackingnummer, något som inte alltid är så lätt som det borde vara i dessa tider.

Alla mina appar är synkade med mina 2 mailadresser och telefonnummer, men som sagt, de funkar oftast inte som de borde.

Men! AfterShip har faktiskt bättrat sig rejält.
Den senaste veckan så har den automatiskt hittat alla mina paket själva, allt genom att appen scannar mina mail och letar efter trackingummer, vilket som många kanske ser som jättehemskt och “Big Brother spanar” osv osv, men jag som är en teknik-nörd bara välkomnar sånt här.

Det enda problemet denna veckan har varit att appen inte hittade 2 utav 4 Amazon-paket, men det var också för att det var EN order som skickades med 4 olika trackingnummer, och sen att den inte uppdaterar de olika spårningar så snabbt som jag skulle vilja.
Som idag när Fedex misslyckades att leverera ett paket till mig så fick jag en notis om det först 40 minuter senare, men å andra sidan så vet jag inte när chauffören knappade in detta om att han skulle ha varit hos mig prick 12:00, jag tror inte särskilt mycket på det, men men.

 

Och sen en mycket kul bonus som jag ser nu för första gången, där är en bild på skorna som är på väg till mig!

Mycket kul =) Sånt uppskattas.

 

Nu vet jag inte om den funkar lika bra med andra mailtjänster som med Gmail, men om du har Gmail och får så pass många paket skickade till dig att du glömmer bort vilka och hur många, så kan jag tips om AfterShip.

https://apps.apple.com/cy/app/aftership-package-tracker/id507014023

 

Här i detta inlägget så har jag skrivit lite om alla de paketspårnings-appar som jag har, men det är 2 år  gammalt inlägget.

Dagens App : Mina Paket

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.