Dagens Notiser

Som jag visade er häromdagen så har mina grannar varit på min SL igen.

Dagens Notiser : Nej nu får det vara nog!!

Jag tvättar den bilen oftare än vad jag kör med den, och jag lägger ABSOLUT längre tid på att tvätta den än att bruka den, och nästan varje gång jag tvättar den så är där nya repor på bilen orsakat av idioter som tror att mina bilar är soptunnor.

Den ENA nya repan som jag såg i natt är djupare än någonsin, så det kan OMÖJLIGT vara någon som bara gått emot..
Det är rakt ner genom lacken, ner till plåt.

Detta är på passagerardörren, den grannen som påstår att hans fru ALLTID går in och ut ur bilen utanför parkeringsfickan, att hon aldrig går vid min bil..
Sån bullshit.

Sen är där givetvis repor efter idioter som försökte sno mitt AMG Emblem

Man blir så ledsen…

Och sen ytterligare en repa där någon förmodligen har gått allt för nära bilen helt i onödan.

OBS! Det är ingen känslig lack på denna bilen OCH den är riktigt bra lackförseglad med keramisk lackförsegling!

 

Sen så fick jag äntligen tag på en annan idiot-granne, den idioten som står sidan om min #JDMCorvette, taxidåren som inte kan parkera.

När jag kom hem häromnatten efter att ha hämtat mat på McDonalds så kör han ut från parkeringen när jag kommer, men vänder och kör tillbaka och går fram till bilen, för att påstå att JAG har bucklat hans ruttna BMW, jag var trevlig och förklara att det är omöjligt för min bil att orsaka ett dörrutslag med passagerardörren som aldrig används och som öppnas en halv meter lägre än hans buckla.

Dagen efter kommer jag ut och ser att någon har dragit fingrarna längst med hela min dörrkant, mycket troligt för att se om där var någon vit färg efter hans äckliga vita BMW.

Idag stöter jag på honom direkt och frågar varför han har pillat på min bil, och det blev snabbt en irriterad Pierre.

Jag HATAR när folk svarar med en fråga!
DÅ svarar han “Varför skulle jag röra din bil?” istället för att säga “Jag har inte rört din bil”, så det gjorde mig bara ännu mer irriterad.

Så jag gjorde det klart för honom att han ALDRIG ska röra mina bilar, och han blev så nervös att han kissa nog på sig, för sen efter jag körde iväg så stod han bara kvar på plats och stirra ner på sin telefon.

Fyfan vad jag hatar folk som inte har respekt för andras grejer!

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.