Dagens Notiser : Nej nu får det vara nog!!

Det känns som om jag i hela mitt liv har letat efter ett garage till mina bilar, i allt för många år iallafall.

I våras så fick jag nog av alla idioter i världen, främst mina grannar som är helt sjuka i huvudet, och började riktigt seriöst leta garage, tyvärr inte meck-garage utan vart som helst där mina bilar kan stå säkert, men inte svindyrt helst.
Och då var där en massa som snacka skit som vanligt, lovade det ena och det andra, framförallt en gammal bekant som sa i 6 månader att “nästa vecka kan du komma och kolla på garaget”, och jag frågade om plats och pris och han sa bara “vi tar det när vi ses”… Nästa vecka.. i minst 6 månader…

Jag har två bilar väldigt bra förvarat, lite för bra, för att inte ens jag själv kommer åt dem.
Jag har en bil hos mina föräldrar, där jag har tyckt sedan 1993 att det är ett säkert garage, men där försökte de ju stjäla min bil för någon vecka sedan och stal stereon från den, där försäkringsbolaget inte vill ersätta mig för mina saker jag hade i bilen och bilförsäkringen anser att JAG ska betala för att bevisa att det har varit inbrott i bilen!!!

Och nu ikväll när jag kollade till min SL för att jag tänkte att det är verkligen dags att sätta på Hardtopen nu, så ser jag att någon av mina äckliga grannar har varit på bilen IGEN!!

Min bil står såhär i ett garage som bara vi boende har tillgång till.

Där ser ni direkt att någon psyksjuk människa som borde sitta inlåst har satt sin hela handflata mitt på huven

För att med andra handen försöka sno mitt AMG märke

Och då förmodligen lagt hela sin feta mage på fronten av huven

Och sen för skoj skull dragit fingrarna längst hela huven i dammet

Kanske samma idiot eller någon annan trög jävla idiot har tyckt att det var lämpligt att tränga sig igenom mellan min bil och stolpen, istället för att gå runt där man ska

Och dragit kroppen längst hela sidan på framskärmen

För att tränga sig igenom här..

Hur jävla sjuk i huvudet måste man vara då?!?!

 

Så nu får det verkligen räcka.

Jag har ringt tillbaka till ett garage som jag tyckte var för dyrt innan.
Men försäkringsbolagen hjälper inte mig, trots hög premie och självrisk som jag betalar hela tiden till inge nytta.

Där är ingen bra lackerare i hela Sverige tydligen, så då får jag helt enkelt göra mitt yttersta för att skydda mina bilar.

Så nu har jag skaffat ett garage där bilarna FÖRHOPPNINGSVIS får stå utan att någon pillar på dem! (Absolut inte säkert) för 1 500 kr i månaden per bil.
Så jag ska ställa 3 eller 4 bilar där nu på Söndag, jag ska först tvätta dem.

Jag är så obeskrivligt jävla less på att folk ska skada mina bilar hela jävla tiden!!

(Visited 47 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.