#350ZRS Update : De har försökt stjäla min bil

Precis som jag misstänkte igår så har de försökt stjäla hela bilen.

Idag la jag märke till att bilen stank bensin och typ svavel så fort jag öppnade garageporten.
Och när jag startade bilen så gick den riktigt dåligt, då ser jag att min startspärr har gått igång, inte Immobilizer (jag kommer till det) utan min extra startspärr som är kopplat till ECUn, den ska göra så att bilen inte går att starta alls, men den kan göra det ändå eftersom där alltid är bensin i systemet, men om man lyckas starta bilen i detta läget så går den extremt dåligt, inte på alla cylindrar och är absolut inte körbar.
(Det är pga den spärren som jag brukar säga ”Du får köra den om du kan starta den” till alla som korkat nog frågar om de får köra bilen)

Sen så vill inte bilen öppnas/låsas med min andra nyckel i heller, trots nya batterier.
Så min teori är att de till och med har kodad om bilen och den andra nyckeln som de stal.
De har väl trott att bilen inte ville gå igång pga Immobilizer, och då kodad om bilen (det går snabbt med rätt programvara).

Det har även sprutat olja i motorrummet, varifrån kan jag inte se, men så pass så att den har runnit ut på fronten!
Jag vet inte om bilen har sprutat ut olja via catchtanken eller något när de har försökt starta motorn för länge för många gånger.

Sen då lite repor och skador på passagerarsidan.
Dörren vill inte stänga och öppna som den ska, rutan vill inte alls gå upp eller ner längre, det känns som om dörren hänger fel och inte blir helt stängt när jag stänger den.

 

Så de har utan tvekan varit ute efter att stjäla hela bilen, vilket är otroligt korkat eftersom den bilen är känd världen över.

Sen att de tog stereon och min ”backup väska” var väl bara för att få något med sig överhuvudtaget.

Det jobbiga är att det är en röra nu bland mina bildelar där de har rotat, och jag har INGEN aning om eller något vad som saknas.

 

Så jag tackar Gud att de inte lyckades stjäla bilen.
Och jag tackar Marko som alltid ställer upp, han kom ikväll för att koda om bilen och min nyckel.