Dagens Notiser

** När jag bär mina AirPods och svarar på inkommande samtal genom att trycka på telefonen så avbryts samtalet, VARJE GÅNG!
Otroligt frustrerande.

** Det är skönt att kunna använda ett riktigt fysiskt tangentbord till telefonen, jag tycker inte om att skriva på telefon ju, men det störiga är att när jag har ett Bluetooth-tangentbord kopplat till telefonen så försvinner telefonen “tangentbord” helt och hållet, så jag kan inte skriva på både tangentbord och telefon samtidigt, utan bara ett åt gången.

** Jag är ett STORT fan av Apple Pay!
Verkligen!
Det är så skönt att slippa röra kortterminaler helt och hållet, alla borde verkligen använda Apple Pay.
Jag föredrar ju kontanter av flera anledningar, men ingen tar emot kontanter idag och min bakteriefobi vill inte röra kontanter, så ska man nu då tvungen använda andra medel så är det absolut Apple Pay som gäller.
Jag behöver inte trycka på en enda knapp på terminalen, så skönt 🙂

Men, jag som försöker använda teknik till att underlätta allt och spara på miljön tycker att det är en onödigt irriterande “bug” att man inte får kvitton i Kiwra appen när man betalar via Apple Pay.
Betalar jag med kortet så får jag kvitto i Kiwra appen, men betalar jag med Apple Pay, med samma kort registrerar, så får jag alltså inget digitalt kvitto i Kiwra, det måste de fixa.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.