#MoreShopping : ZEROHOUR #EDC Organizer

Jag har redan beställt en sån här EDC Organizer via Kickstarter, men jag tänkte att jag kanske skulle ha en sån här med, även om den inte heller går att använda som slingbag.

Är det någon som vill haka på min order?

De kostar 15 usd ex frakt, moms osv, men det delar vi på, det är hela poängen =)

 

Läs mer här

 

Dagens Tips : Fixa din AC i bilen hos HelaBilen.se

Jag checkade in på HelaBilen.se idag och uppmanade folk om att kolla sin AC inför sommaren, och direkt så fick jag en massa frågor om det, så jag tänkte att jag klistrar in mitt gamla inlägg nedan.

Det är som så att jag har gått från att aldrig använda AC, till att använda det i nödfall, i några minuter när man precis startat bilen, till att tycka att det är nödvändigt och till och med livsviktigt.

Så jag bestämde mig igår för att fylla på gas i alla bilarna, för att igår så var det ett riktigt obekvämt kvavt väder, inte varmt, grått, fuktigt, och ljummet, sånt väder som lockar fram insekter, DET vädret är mycket jobbigare än soliga 30 grader.

Så vilket som, jag bestämde mig för att fylla på AC i alla bilarna, även i min cab, just för att kunna ha kallt i bilen även de dagar då man kör med taket uppe.

Jag trodde ju förr (gammal kyltekniker som man är) att enda gången ett kylsystem kyler dåligt är om gasen läcker ut, då har du en läcka som måste fixas.
Men jag har lärt mig att gas kan bli gammal, tappa effekt, och ventiler osv kan sippra ut lite gas smått med tiden, så i en 25 år gammal bil som kyler ungefär lagom mycket, där kan man gott fylla på med ny gas tänkte jag.

De äldre Mercedes SKA kyla REJÄLT! Du kan ställa in dem så lågt som ner till 11-13 grader och sen under det så står det bara “min”, och då blir det verkligen ISKALLT, så det nästan blir frost på rutan =)

Så nu är den påfylld, i morgon ska jag dit med #RocketBunny86 och nästa vecka Corvetten osv osv (tyvärr har jag fortfarande ingen AC alls i min #350ZRS)

Så min uppmaning till er alla är att kolla upp så er Air Condition i bilen fungerar som den ska, har du en lite äldre bil så byt ut mot ny gas, och har du en trasig Air-Condition så fixa den, NU! Innan högsommaren är här och innan de har semesterstängt.

Det tar cirka 30 minuter bara.

Här nedan följer mitt 4 år gamla inlägg.
OBS! Priset är fortfarande (än så länge) från 995 kr trots att gaserna idag är minst dubbelt så dyra än för 4 år sedan!

Fortsätt läsa ”Dagens Tips : Fixa din AC i bilen hos HelaBilen.se”